Samla poäng till ditt drömhem

Nu är Mina sidor bättre och det har blivit enklare att bekräfta din plats i bostadskön. Allt för att du ska kunna samla värdefulla poäng till din framtida bostad.

Ställ dig i bostadskön

Hem, lokal, parkering

Hitta ledigt

Gör en felanmälan

Logga in på Mina sidor

Är du student?

Sök studentlägenhet

Flytta in

Det är mycket du behöver ha koll på när du flyttar. För att din inflyttning ska bli så bra och smidig som möjligt har vi samlat bra fakta på vår inflyttningssida.

Flytta ut

Ska du flytta finns det vissa saker du behöver göra innan du lämnar lägenheten, till exempel att säga upp hyreskontraktet, flyttstäda och lämna dina nycklar och tagg.

Så kan HFAB stötta din förening

HFAB har en lång tradition av att bidra till föreningslivet i Halmstads kommun. Ansök om ett ettårigt samarbetsavtal eller sök ett bidrag för enstaka insatser.

Läs mer och ansök
Mina sidor har blivit bättre

Mina sidor har blivit bättre

Efter vår uppdatering är det enklare att söka bostad och stå i vår bostadskö. Du bekräftar din plats genom att logga in på Mina sidor minst en gång var 365:e dag. Om du inte har Bank-id eller hanterar någon annans bostadssökning, kontaktar du oss för en aktiveringslänk.

Hyresavin blir digital

Hyresavin blir digital

De flesta av våra hyresgäster får sin hyresavi digitalt, men det finns även hyresgäster som får pappersutskick. I maj 2024 går vi helt över till digitala utskick eftersom de digitala alternativen är mer hållbara, effektivare och framför allt säkrare för dig som hyresgäst. Ett digitalt utskick kan till exempel vara autogiro eller e-faktura.

Misstänker du att någon hyr ut sin lägenhet utan lov?

Misstänker du att någon hyr ut sin lägenhet utan lov?

Nu har det blivit ännu lättare att kontakta HFAB om du misstänker att din granne eller någon annan hyr ut sin lägenhet utan tillstånd. Vi har tagit fram ett webbformulär där du kan fylla i en anmälan. Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte.

Customer service