global

Står du i bostadskön? Bekräfta din plats för att behålla dina köpoäng!

För att stå kvar i bostadskön måste du årligen bekräfta att du vill stå kvar i kön. Detta gör du genom att bekräfta eller uppdatera de kontaktuppgifter du har registrerat. Om du inte genomför detta en gång om året förlorar du dina köpoäng och din plats i bostadskön.

Dags att flytta?

Läs om vad du bör tänka på innan du flyttar in.

global

Ta chansen - Testa ditt framtida yrke!

HFAB erbjuder praktik eller lärlingsplatser med inriktning på bygg och fastigheter.

global

Fondsaldo saknas på hyresavierna

För närvarande saknas fondsaldo på hyresavierna.
Vi jobbar på att lösa problemet.

Du kan alltid logga in och se ditt aktuella fondsaldo under Mina Sidor.

SÅ FUNKAR DET - SOMMARFEST UTAN GNÄLL

Sommar, sommar, sommar. När kvällarna är ljumma och ljusa vill vi gärna vara utomhus med vänner, grill och musik. Men vad ska man tänka på så att det blir trevligt för alla? Förvaltare Rose-Marie Nordling ger svaren på hur du fixar sommarfesten utan klagomål.

Hitta ledigt

Se hit student! Viktig information för terminstart 2018!

Studentlägenheter med inflyttning 1/9 är sökbara 23/7.

Studentlägenheter med inflyttning 1/10 är sökbara 20/8

Bevattningsförbud och eldningsförbud råder

Sedan den 5 juni råder det bevattningsförbud i Halmstad och Laholms kommuner. Orsaken är den extrema förbrukningen av dricksvattnet.

Från och med den 23 maj råder det eldningsförbud i Halmstads kommun. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor.

HFAB har börjat boka besiktningar till projektet "Systematisk hyressättning"

Besiktningarna kommer att utföras under sommaren och är en del i att HFAB ska införa systematisk hyressättning, som ska ge en mer förutsägbar hyra utifrån t ex lägenhetens standard och storlek. Hyressättningen ska sen bli mer enhetlig och likvärdig för alla hyresrätter i Halmstad.

Nya regler för personuppgifter

Den 25 maj kommer nya EU-regler börja gälla för hur företag och organisationer får använda personuppgifter i sin verksamhet. Här får du veta vad HFAB använder personuppgifterna till och hur din personliga integritet skyddas.

Starta din karriär på HFAB!

HFAB erbjuder många arbetsområden och intressanta tjänster. Organisationen består av våra affärsområden, lokaler, distrikt och hyresgäster där boinflytande, kundcenter och vår "frontlinje" av förvalter, husvärdar och kundvärdar ingår. 

Du kan också söka jobb inom de "stöttande avdelningarna" HR, kansli, affärsutveckling, fastighetsutveckling och ekonomi.

Frågar du alltid efter leg?

Fråga alltid efter legitimation när någon okänd knackar på din dörr och vill komma in. Är det en reparatör som ska åtgärda ett fel ska personen kunna visa upp ett leg som visar vilket företag han/hon kommer ifrån. Även HFAB:s egen personal ska kunna legitimera sig.

Ställ din fråga till våra experter

Ett inslag i hyresgästtidningen heter "Fråga experterna". Inom HFAB har vi många kunniga medarbetare som har koll på allt från boende och allmännyttan till hur man bäst fixar uteplatsen eller får bättre kontakt med sina grannar. 

Har du en fråga till våra experter - välkommen att ställa den här!