Frågar du alltid efter leg?

Fråga alltid efter legitimation när någon okänd knackar på din dörr och vill komma in. Är det en reparatör som ska åtgärda ett fel ska personen kunna visa upp ett leg som visar vilket företag han/hon kommer ifrån. Även HFAB:s egen personal ska kunna legitimera sig.

Pressmeddelande

HFAB och Hyresgästföreningen överens om en hyreshöjning på 1,09 procent

Halmstads Fastighets AB och Hyresgästföreningen har tecknat en överenskommelse om hyrorna för 2018. Från och med den 1 februari höjs hyrorna med 1,09 procent för lägenheter och lokaler med Hgf-klausul.

Underhållsfonden har fått in nya bänkskivor

Välkommen in!

Välkommen Homam, 100:e välkomstjobbaren

Möt den 100:e välkomstjobbaren Homam Muzayek från Aleppo i Syrien. 

SÅ FUNKAR DET - Kundtjänst guidar dig rätt

HFAB:s kundtjänst är alltid redo att hjälpa hyresgästerna med att få svar på sina frågor. Ulrika Urberg, kundcenterchef på HFAB, berättar om hur kundtjänsten fungerar och hur man i framtiden hoppas skapa fler digitala lösningar. 

Snart dags för Halmstad Revyn

Köp din biljett på Fredrik Ströms gata 6. 

HFAB-pris 100 kr (ordinarie pris 295 kr). Max 4 biljetter/person. Endast kortbetalning gäller. 

Föreställningen är den 8 februari kl. 19.30 på Halmstad Teater.

Fira HFAB med en semla!

Med start den 27 december kan du köpa en HFAB-semla hos Paulsson konditori för 20 kronor (ord.pris 29 kr), mot uppvisande av kupongen som du hittar i hyresgästtidningen hallå nr 4 2017.

HFAB HJÄRTA HALMSTAD – 150 ungdomar har haft jobb under sommaren

För sjunde året i rad har HFAB satsat på att ge ungdomar chansen till sommarjobb.

Ändrade anmälningstider på Direktlägenheter

Från och med 15 november 2017 ändrar vi anmälningstiden  för direktlägenheter på tisdag och torsdagar till 19.00 och tolv timmar framåt dvs 07.00 följande dag. Det spelar ingen roll när du anmäler dig under detta tidsintervall. Lottningen sker därefter.Vi gör denna ändring för att göra det enklare att söka Direktlägenhet och samtidigt minska belastningen på våra datasystem.

Pressmeddelande

HFAB förnyar Klackerupsområdet

Det lokala byggföretaget ByggSjögren vann upphandlingen av HFAB:s stora förnyelseprojekt ”Klackerup etapp 2”. Anbudssumman uppgick till ca 174 miljoner kronor. Förnyelsen berör 223 befintliga lägenheter på adresserna Stålgatan 24-40 Granatvägen 2-26. 

Hyresgästundersökningen för 2017 är klar

Cirka 4 000 av HFAB:s bostadshyresgäster tillfrågades under våren 2017 om hur nöjda de är med sitt boende och med HFAB som hyresvärd.

Min fastighet

Temperatur upplevs olika

HFAB får många frågor gällande temperaturen i ­lägenheterna. HFAB:s riktlinjer avseende lufttemperatur inomhus anvisar 21 grader som målsättning.

– Vi människor upplever temperatur olika, några trivs i 18 grader ­medan andra vill ha 24. Vi har lagt oss på cirka 21 grader, då de flesta är nöjda, säger Mattias Prytz, driftingenjör på HFAB.