1 januari 2017

Temperatur upplevs olika

HFAB får många frågor gällande temperaturen i ­lägenheterna. HFAB:s riktlinjer avseende lufttemperatur inomhus anvisar 21 grader som målsättning.

– Vi människor upplever temperatur olika, några trivs i 18 grader ­medan andra vill ha 24. Vi har lagt oss på cirka 21 grader, då de flesta är nöjda, säger Mattias Prytz, driftingenjör på HFAB.

Min fastighet

Välkommen hem! Här kan du som är hyresgäst hos oss söka fram din bostadsadress och få information om vad som är på gång i ditt område och vem du ska kontakta när du har frågor eller om du behöver göra en felanmälan.

Du missar väl inte Andersbergsfestivalen!

27 maj firas 10:e upplagan av Andersbergsfestivalen

Läs mer

Vattenbrist i Halmstad

Det råder vattenbrist i Halmstads kommun. Från och med 11 april har därför ett bevattningsförbud införts. Om läget försämras är risken att många boende i Halmstad blir helt utan vatten i sina ledningar. Som privatperson kan du hjälpa till för att minska bristen.

Detta kan du göra för att hjälpa till:
- Duscha istället för att bada.
- Duscha kortare tid.
- Stäng av vattnet vid intvålning och tandborstning.
- Ställ en kanna vatten i kylskåpet istället för att spola länge varje gång du vill ha kallt vatten.
- Diska inte under rinnande vatten.
- Se till att inte ha droppande kranar eller läckande toalettstolar i hemmet.
- Se till att fylla tvätt- och diskmaskin innan de körs.

Trygghetsjour

Akuta störningsärenden kvällstid samt lördag, söndag och helgdag - ring HFAB:s Trygghetsjour på telefon 035-129240.

Temperatur upplevs olika

HFAB får många frågor gällande temperaturen i ­lägenheterna. HFAB:s riktlinjer avseende lufttemperatur inomhus anvisar 21 grader som målsättning.

Felanmälan

Alla felanmälningar görs till din husvärd, via länken här till vänster. Du kan även ringa husvärden om du har specifika frågor. Tänk på att inte låsa ett eventuellt extralås i lägenhetsdörren om du har gjort en felanmälan och godkänt att vi får gå in med en reservnyckel.