Nu snöar det för fullt i Halmstad. Vi skottar, plogar och halkbekämpar så fort vi kan. Tack för ditt tålamod och din förståelse!

Här hittar du mer information om hur vi jobbar med snöröjning. 

Gör om hemma med HFAB

För dig som vill göra om hemma finns det två möjligheter. Antingen via HFAB:s Underhållsfond eller genom att beställa Hyreshöjande val. Här går vi igenom vad det innebär och hur du kommer vidare i processen. 

Underhållsfonden kan användas till målning, tapetsering, golvbyte (eller behandling av befintligt golv), byte av bänkskiva samt innerdörrar. HFAB avsätter varje månad en summa pengar från hyran till lägenhetens Underhållsfond, för att kunna göra framtida uppdateringar. Det är sedan du som hyresgäst som kontaktar HFAB för att göra en beställning och för att använda ditt samlade belopp från Underhållsfonden. 

Hyreshöjande valerbjuder ett sortiment som höjer standarden i din lägenhet. Det kan till exempel vara byte av diskmaskin, tvättmaskin eller parkettgolv. Hyreshöjande val kan du göra om du ska flytta in i en lägenhet där standarden behöver förbättras.   

Boka tid för ett telefonsamtal

För att använda dig av Underhållsfonden eller Hyreshöjande val behöver du boka en tid för ett telefonmöte. Du bokar ditt telefonmöte genom att ringa oss på 035-138360 måndag-torsdag mellan klockan 9.00-11.00.

Så här går processen till

När du har fått en bokad telefontid är det bra om du förbereder dig inför samtalet. Kolla gärna vårprislista och din lägenhetsritning för att se vad du kan göra i din lägenhet. Din lägenhetsritning hittar du under Mina sidorom du inte har den tillgänglig sedan tidigare.

Under telefonmötet kommer ni att diskutera dina önskemål. Du tar del av våra materialval i broschyrerna nedan och har möjlighet att ställa frågor.

Efter mötet skickar säljkoordinatorn ut en valblankett per post till din adress. Valblanketten fyller du i och skickar tillbaka med svarskuvertet som följer med.

Därefter kommer du att få ett beställningserkännande hemskickat som behöver signeras för att godkänna kostnaderna för dina åtgärder och materialval. Även här medföljer ett svarskuvert som du kan använda.

När vi har fått tillbaka din signerade beställning kommer en av våra entreprenörer att kontakta dig, för att gå igenom startdatum för när arbetet kan börja.

Image text

Materialval för kök

Image text

Materialval för golv

Image text

Materialval för färg och tapet

Är du nyinflyttad och har möjlighet att göra nya materialval? 

Inför en inflyttning besiktar vi din lägenhet för att kontrollera standarden och för att åtgärda eventuella fel. Det är viktigt för oss att du ska trivas i din lägenhet från start. Har du möjlighet till nya materialval ska du ha fått den informationen innan inflytt och behöver därmed göra några nya materalval. 

Från och med 3 januari 2022 kan vi erbjuda dig ett nytt och uppdaterat sortiment av färger och tapeter i vårt urval för Gör om hemma. 

Har det blivit dags att välja? Klicka dig vidare här för mer information. 

Gör dina val här

Gör om hemma, Fredrik Ströms gata 6

Telefontid måndag-torsdag kl 9-11.

Telefon: 035-138360. E-post: underhallsfond@hfab.se

Customer service