Gör om hemma med HFAB

Från och med måndag 2 november kan göra beställningar från Underhållsfonden igen. Du bokar din personliga tid genom att ringa oss på 035-138360. Vi öppnar tidsbokningen 2 november.

För dig som vill göra om hemma finns det två möjligheter, via HFAB:s Underhållsfond eller genom att beställa Hyreshöjande val. Underhållsfonden kan användas till målning, tapetsering, golvbyte eller behandling av befintligt golv, byte av bänkskiva samt innerdörrar. Hyreshöjande val erbjuder ett sortiment som höjer standarden i din lägenhet, till exempel diskmaskin, tvättmaskin eller parkettgolv.

Till och med 31 oktober 2020 har vi beställningsuppehåll. Det innebär att du under denna period inte kommer kunna beställa från Underhållsfonden eller göra hyreshöjande val.

Vi förlänger uppehållet eftersom vi fortsätter att implementera vårt nya fastighetssystem, det är arbetsverktyget för oss att kunna administrerar samtliga beställningar.

En nyhet inom Gör om hemma, med Underhållsfonden och hyreshöjande val, är att vi planerar för att erbjuda hembesök. Ambitionen med dessa besök är att fondens saldo ska användas på bästa sätt, både utifrån ditt behov och lägenhetens förutsättningar. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer, med anledning av spridningen av det nya coronaviruset, och återkommer med information inför lanseringen av hembesök.

Gör om hemma, Fredrik Ströms gata 6

Telefontid måndag-torsdag kl 9-11.

Telefon: 035-138360. E-post: underhallsfond@hfab.se