Torghusen Fyllinge

 

Kanske har du ett gott öga till Fyllinge sedan länge, eller så är stadsdelen helt ny för dig att upptäcka. Oavsett erbjuder livet i Fyllinge det mesta man behöver – och till och med mer därtill.

I sydöstra Halmstad, inte långt från innerstan, har Fyllinge växt fram över decennier. Nu är det dags för den fjärde etappen. Där erbjuder hyresrätterna i Torghusen dig närhet till naturens lugn, stadens puls och, kanske allra viktigast, till de du vill bo nära.

Den familjära stadsdelen erbjuder möjligheter för många generationer att trivas. Närheten till Högskolan är optimal för studenter. Med förskolor och skolor är det smidigt och säkert för barn att växa upp. God kollektivtrafik och närhet till E6:an inbjuder till smidig pendling. Från Fyllinge är din lokala destination aldrig långt bort.

Här bygger vi 70 lägenheter, där de allra flesta är två eller tre rum och kök. Våra lägenheter ligger i anslutning till det nya torget, så här kan du som trivs på cykeln njuta av smidiga besök till både strand och shopping. Hallarnas köpcentrum ligger bara fem minuter bort, här hittar du apotek, livsmedelsbutik, restauranger och många väletablerade kedjor.

Under ”Läs mer om" hittar du mer information redan nu. Vi fyller dessutom på med mer att ta del av i takt med att vi närmar oss uthyrningen.

Ställ dig i bostadskön redan i dag.

Just nu behandlar vi de intresseanmälningar som kommit in för Torghusen i Fyllinge. Lägenheter kan komma ut efterhand så håll utkik på lägenhetsväljaren efter möjligheter att göra intresseanmälan.

Inflyttning sker vid årsskiftet 2021/2022.

Dela med en vän: