Nära till... allt.

Det här är kvarteret Järnmalmen på Nissastrand och här kan du snart flytta in. Om du gillar att ha nära till folkvimlet och till stråket längs med vattnet och till … allt egentligen.

Området
Järnmalmen är det sista kvarteret på Nissastrand. Boendet har en urban karaktär och när vi säger att det är nära till allt, så menar vi verkligen att det är nära till allt. Det är nära till folkvimlet i stan, till sorlet och affärerna och kaféerna och livet som Halmstads centrala delar erbjuder. Och det är nära till det vackra stråket längs med Nissan.

Det här är drömboendet för dig som hellre går och cyklar än åker bil, och du når det bästa Halmstad har att erbjuda till fots. Speciellt bra är boendet för dig som gillar att cykla. Det finns cykelförråd på markplan och möjlighet att pumpa och meka vid en arbetsbänk i garaget.

Lägenheter
Boendet i kvarteret Järnmalmen bjuder på allt från kvadratsmarta ettor på 35 kvadratmeter till rymlig femrummare på 95 kvadrat. Flera lägenheter är dedikerade till dig som är under 25 år. Läs mer om lägenheterna här.

Och har du fyllt 60 kanske seniorboendet Kubisten är något för dig. Läs mer om våra 28 lägenheter i Kubisten här.

Preliminära inflyttningsetapper från november 2019 till april 2020.

Vill du veta mer om våra nyproduktioner och hålla dig uppdaterad om vad som händer i kvarteret Järnmalmen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om nyproduktioner här.

Kom ihåg att ställa dig i bostadskön för att kunna söka lägenhet. Du gör det här.

Kvarteret Järnmalmen
Antal lägenheter: 184
Storlek på lägenheterna: 1–5 rum och kök.
Intresseanmälan öppnar: 13 mars 2019.
Inflyttning: I tre etapper med start i november 2019.

Dela med en vän: