Kubisten

En del av kvarteret Järnmalmen.

En del av kvarteret Järnmalmen är dedikerat till dig som fyllt 60. Lägenheterna här passar unga äldre som trivs bland äldre unga. Och som vill ha nära till folkvimlet och till stråket längs med Nissan och till … allt egentligen.

Området

Järnmalmen är vårt sista kvarter vid Nissastrand. Boendet har en urban karaktär och när vi säger att det är nära till allt, så menar vi verkligen att det är nära till allt. Det är nära till folkvimlet i stan, till sorlet och affärerna och kaféerna och livet som Halmstads centrala delar erbjuder. Och det är nära till det vackra och gröna stråket längs med Nissan. Det här är drömboendet för dig som hellre går och cyklar än åker bil, och du når det bästa Halmstad har att erbjuda till fots. Speciellt bra är boendet för dig som gillar att cykla. Det finns cykelförråd i källaren och på markplan och möjlighet att pumpa och meka vid en arbetsbänk i garaget. Det finns även bilgarage med laddplatser.

För dig över 60

Du når Kubisten genom ett eget trapphus i kvarteret Järnmalmen. Det är ett urbant drömboende för dig som vill ha nära till stan, men ändå njuta av grönskande natur … men kanske inte den där egna trädgården. Läs mer om lägenheterna här.

Uthyrning pågår. Preliminär inflyttning våren 2020.

Lägenheterna hyrs ut genom annonser i Bosök.

Vill du veta mer om våra nyproduktioner och hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kubisten? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om nyproduktioner här.

Kom ihåg att ställa dig i bostadskön för att kunna söka lägenhet. Du gör det här.

Kubisten

Antal lägenheter: 28
Storlek på lägenheterna: 2-3 rum och kök. 
Uthyrningen startar: 14 Maj 2019. 
Preliminär inflyttning: 1 april 2020.

Dela med en vän: