Om 150 sommarjobb 2017

Under sommaren 2017 kommer HFAB återigen att erbjuda sommarjobb till 150 ungdomar mellan 16 – 19 år. Kravet är att man bor hos HFAB. Har man redan jobbat hos oss under 2 somrar kan man söka en plats som ungdomsarbetsledare.

En digital ansökningsblankett kommer att vara tillgänglig på HFAB:s hemsida från 13 februari och en månad framåt så man har gott om tid att ansöka. Sista ansökningsdagen är 12 mars.

Alla som ansöker kallas till en snabbintervju lördagen den 18 mars.

Vi tar inte emot ansökningar före den 13 februari.

Vad är det för jobb?
Det är alla möjliga uppdrag, från lukning av rabatter till målning av cykelförråd. Du kommer inte att arbeta inne i lägenheter.
Det är HFAB:s husvärdar och förvaltare som lämnar förslag på lämpliga uppdrag. De flesta ungdomar kommer att jobba på eller i närheten av sitt eget område men det är ingenting vi garanterar.

Blir du erbjuden ett jobb skriver du på ett anställningsavtal. För att skriva på ett avtal måste du ha ett giltigt ID-kort, ett pass eller körkort för att bevisa vem du är.

Lön
Lönerna följer Fastighetsanställdas förbunds avtal och ju äldre du är ju mer tjänar du. Lönerna för 2017 är inte fastställda ännu men 2016 tjänade en 16-åring ca 64 kr/tim, en 17-åring ca 71 kr/tim, en 18-åring ca 96 kr/tim och en 19-åring ca 103 kr/tim. Lönen betalas in på ditt bankkonto.

Anställningsperioder
Alla som anställs jobbar 3 veckor, antingen i början, i mitten eller i slutet av sommarlovet.

De som anställs som ungdomsarbetsledare kommer preliminärt att jobba 4 veckor.

För mer information ta kontakt med projektledaren David Ling 035-13 84 66 eller skriv till 150sommarjobb@hfab.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar innan den 13 februari.