Covid-19

För oss på HFAB är det en självklarhet att agera för att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset. Vi följer utvecklingen och de restriktioner, rekommendationer och råd som kommer från myndigheterna.

Vi har begränsat möjligheterna för besök i Kundcenter  och på husvärdskontor och prioriterar nu att vägleda dig via telefon, mejl eller chatt. 

För att hålla dig uppdaterad kan du besöka krisinformation.se.

Som en del av Halmstads kommun följer vi händelseutvecklingen noga och följer de råd och rekommendationer som berörda myndigheter och regering beslutar om.

Samtidigt som vi vill vara fortsatt tillgängliga för dig som behöver komma i kontakt med oss behöver vi tillsammans se till att följa de allmänna råden och, så ofta vi kan, undvika att ses.

Med omsorg om dig, dina grannar, oss själva och våra leverantörer stannar vi hemma om vi är sjuka. Dessutom är vi noggranna med våra hygienrutiner och tvättar händerna ofta med tvål och vatten. Vår förhoppning är att du som hyresgäst eller bostadssökande gör likadant och att du väljer någon av våra digitala kontaktvägar när du behöver nå oss.

Här har vi samlat mer information för dig att ta del av.

Vi ska tillsammans agera för att minska smittspridningen. Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl: 035-138300 / info@hfab.se

Länkar till mer information:
Halmstads kommunRegion HallandKrisinformation, Folkhälsomyndigheten (other languages)

Customer service