Så jobbar HFAB för att minska smittspridningen av covid-19

Vi har infört tillfälliga öppettider för besök på Kundcenter och stängt våra husvärdskontor tillfälligt. Vi tar emot alla felanmälningar som vanligt, med skillnaden att vi numera har 30 dagar i stället för fem på oss att åtgärda dem. Mer information om vårt arbete med att minska smittspridningen. Ta hand om dig!

 

Individuell mätning för vatten och el saknas på vissa hyresfakturor

Vi har för tillfället störningar i vårt fastighetssystem, vilket har orsakat problem med att få med den så kallade IMD-avläsningen (individuell mätdata och debitering för vatten och/eller el) på februari månads hyresavisering. Mer information. 

Covid-19

För oss på HFAB är det en självklarhet att göra vad vi kan för att minska smittspridningen av coronaviruset. Vi följer utvecklingen och de restriktioner, rekommendationer och råd som kommer från myndigheterna.

Tillfälliga öppettider för besök i Kundcenter 

Från och med den 12 januari 2022 ändrar vi tillfälligt våra öppettider för besök i Kundcenter. Vi har öppet måndagar till torsdagar 09.00–12.00 och 13.00–16.00. Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, mejl och chatt. Här finns vi tillgängliga måndagar till fredagar 08.00–17.00.

Husvärdskontor tillfälligt stängda för besök

Från och med den 12 januari är våra husvärdskontor tillfälligt stängda för besök, detta för att minska smittspridningen av corona.

Så jobbar vi med felanmälningar

Vi tar emot alla felanmälningar som vanligt, med skillnaden att vi numera har 30 dagar i stället för fem på oss att åtgärda dem. Vi prioriterar akuta felanmälningar och ber om förståelse för att ärenden som inte är akuta kan ta lite längre tid att lösa i dessa pandemitider.

Vi åtgärdar felanmälningar under förutsättning att du som hyresgäst vistas i annat rum eller utanför din lägenhet när åtgärden genomförs. Är besöket av sådan karaktär att det inte är möjligt, ska munskydd användas av alla som befinner sig i lägenheten. Detta av omtanke, både om dig som hyresgäst och våra medarbetare. 

För mer information om coronapandemin och aktuella restriktioner, besök krisinformation.se.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl: 035-138300 / info@hfab.se

Länkar till mer information:
Halmstads kommunRegion HallandKrisinformation, Folkhälsomyndigheten (other languages)

Customer service