Artiklar

2018-11-09

HEMMA HOS MIG - I Gerts soffa på Andersberg

Det tar en hel kväll att bygga bara ett hjul på en sådan här bil. Det är reservdäck också, så bara hjulen tar väl en vecka, säger Gert Karlsson från Andersberg.

Image text
2018-11-09

Förebygg våld i nära relationer

Har du någon gång hört oroande ljud inifrån grannen och inte vetat hur du ska agera? Nu ingår HFAB ett samarbete med Halmstads kommuns socialtjänst och Polisen för att hjälpa grannar att förebygga våld i nära relationer.

Image text
2018-11-09

Det du behöver veta om Underhållsfonden

Funderar du på att tapetsera om? Tid för att installera diskmaskin? Behöver parkettgolvet slipas? Vad är egentligen Underhållsfonden och vad är hyreshöjande val? Vi reder ut begreppen och svarar på de vanligaste frågorna.

Image text
2018-11-09

Grannsämjan odlas på Rotorp

Att kunna odla grönsaker till husbehov uppskattas av många boen-de på Rotorp. En som varit med från start är Lennart Hansson, som därtill förskönar närområdet med sin "gerillaodling".

Image text
2018-11-09

OMRÅDET - Sofieberg, på landet mitt i stan

Lekplatsens däckgungor ramas omsorgsfullt in av de radhusliknande husen. En katt luktar varsamt på en blomma som hukar ursäktan-de efter sommarens hetta. På Sofieberg samsas gammalt och nytt när kombohus möter röda tegelfasader.

Image text
2018-11-09

Välkommen Essraa Al-Khateeb

Image text
2018-11-09

GODA GRANNAR - Med lagkänsla genom livet