Media

Artiklar

2018-03-23

TEMA - Det smarta hemmet

Har du någon gång funderat på om du stängde av plattan innan du gick hemifrån? Eller har du kanske slagit i tån när du gått på toaletten nattetid? Med smarta digitala lösningar för hemmet vill HFAB underlätta vardagen för hyresgästerna.

2018-03-23

SÅ FUNKAR DET - Sortera rätt - lätt som en plätt

Felsorterat avfall och grovsopor som placeras vid miljöstationerna har blivit ett allt större problem. Åsa Hultin, förvaltare på HFAB, och Åsa Montan, kommunikatör på Halmstads Energi och Miljö AB, berättar varför det är viktigt att sortera rätt.

2018-03-22

Nya regler för personuppgifter

Den 25 maj kommer nya EU-regler börja gälla för hur företag och organisationer får använda personuppgifter i sin verksamhet. Här får du veta vad HFAB använder personuppgifterna till och hur din personliga integritet skyddas.

2017-12-21

GODA GRANNAR - Lellen blir glad av att glädja

Lennart Rönnfelt har alltid tyckt om att glädja människor i sin omgivning – både på jobbet och i bostaden. I trappuppgången där han bor ser han till att grannarna trivs och känner sig trygga.

2017-12-20

Välkommen Homam, 100:e välkomstjobbaren

Möt den 100:e välkomstjobbaren Homam Muzayek från Aleppo i Syrien. 

2017-12-20

HFAB HJÄRTA HALMSTAD - Aktiviteter för alla

Handbollsandan syftar till att skapa sysselsättning för barn och ungdomar. Det som började i liten skala med handbollsträningar på Andersberg har nu vuxit till att innefatta en rad olika aktiviteter där alla är välkomna.

2017-12-19

SÅ FUNKAR DET - Kundtjänst guidar dig rätt

HFAB:s kundtjänst är alltid redo att hjälpa hyresgästerna med att få svar på sina frågor. Ulrika Urberg, kundcenterchef på HFAB, berättar om hur kundtjänsten fungerar och hur man i framtiden hoppas skapa fler digitala lösningar. 

2017-11-30

HFAB HJÄRTA HALMSTAD - 150 ungdomar har haft jobb under sommaren

För sjunde året i rad har HFAB satsat på att ge ungdomar chansen till sommarjobb.