Media

Artiklar

2018-06-21

SÅ FUNKAR DET - Sommarfest utan gnäll

Sommar, sommar, sommar. När kvällarna är ljumma och ljusa vill vi gärna vara utomhus med vänner, grill och musik. Men vad ska man tänka på så att det blir trevligt för alla? Förvaltare Rose-Marie Nordling ger svaren på hur du fixar sommarfesten utan klagomål.

2018-06-21

Dags att flytta? Tänk på det här innan du flyttar in

Hemförsäkring, adressändring och elabonnemanget är viktigt att tänka på när du flyttar. 

2018-03-23

TEMA - Det smarta hemmet

Har du någon gång funderat på om du stängde av plattan innan du gick hemifrån? Eller har du kanske slagit i tån när du gått på toaletten nattetid? Med smarta digitala lösningar för hemmet vill HFAB underlätta vardagen för hyresgästerna.

2018-03-23

Så barnsäkrar du ditt hem

Små barn är nyfikna och det finns många spännande saker att utforska i hemmet. För att minska risken för olyckor under upptäcktsfärderna är det viktigt att lägenheten är barnsäker. 

2018-03-23

SÅ FUNKAR DET - Sortera rätt - lätt som en plätt

Felsorterat avfall och grovsopor som placeras vid miljöstationerna har blivit ett allt större problem. Åsa Hultin, förvaltare på HFAB, och Åsa Montan, kommunikatör på Halmstads Energi och Miljö AB, berättar varför det är viktigt att sortera rätt.

2018-03-22

Nya regler för personuppgifter

Den 25 maj kommer nya EU-regler börja gälla för hur företag och organisationer får använda personuppgifter i sin verksamhet. Här får du veta vad HFAB använder personuppgifterna till och hur din personliga integritet skyddas.

2017-12-21

GODA GRANNAR - Lellen blir glad av att glädja

Lennart Rönnfelt har alltid tyckt om att glädja människor i sin omgivning – både på jobbet och i bostaden. I trappuppgången där han bor ser han till att grannarna trivs och känner sig trygga.

2017-12-20

Välkommen Homam, 100:e välkomstjobbaren

Möt den 100:e välkomstjobbaren Homam Muzayek från Aleppo i Syrien.