Media

Artiklar

2018-06-21

Välkommen Essraa Al-Khateeb

Essra kommer från Syrien och arbetar som inflyttningsvärd på HFAB.

2018-06-21

GODA GRANNAR - Med lagkänsla genom livet

En god granne behöver inte bo vägg i vägg. Det kan också vara en person som gärna hjälper andra och därmed gör hela samhället en tjänst. En sådan god medmänniska är Nicke Engrenius.

2018-06-21

HFAB HJÄRTA HALMSTAD - Samarbete för bättre skolgång och fritid på Andersberg

”SKOLAN MITT I BYN” ska ge eleverna på Andersbergs-skolan en positiv och aktiv fritid och göra så att de lyckas bättre i skolan.

2018-06-21

Dags att flytta? Tänk på det här innan du flyttar in

Hemförsäkring, adressändring och elabonnemanget är viktigt att tänka på när du flyttar. 

2018-03-23

TEMA - Det smarta hemmet

Har du någon gång funderat på om du stängde av plattan innan du gick hemifrån? Eller har du kanske slagit i tån när du gått på toaletten nattetid? Med smarta digitala lösningar för hemmet vill HFAB underlätta vardagen för hyresgästerna.

2018-03-23

Så barnsäkrar du ditt hem

Små barn är nyfikna och det finns många spännande saker att utforska i hemmet. För att minska risken för olyckor under upptäcktsfärderna är det viktigt att lägenheten är barnsäker. 

2018-03-23

SÅ FUNKAR DET - Sortera rätt - lätt som en plätt

Felsorterat avfall och grovsopor som placeras vid miljöstationerna har blivit ett allt större problem. Åsa Hultin, förvaltare på HFAB, och Åsa Montan, kommunikatör på Halmstads Energi och Miljö AB, berättar varför det är viktigt att sortera rätt.

2018-03-22

Nya regler för personuppgifter

Den 25 maj kommer nya EU-regler börja gälla för hur företag och organisationer får använda personuppgifter i sin verksamhet. Här får du veta vad HFAB använder personuppgifterna till och hur din personliga integritet skyddas.