Trädgårdslunden Ranagård

Området

Ett nytt bostadsområde växer fram i Ranagård, som ligger strax utanför Halmstad. I Ranagård planerar Halmstads kommun för en helt ny stadsdel med ett varierat bostadsutbud och förutom flera hundra nya bostäder ska även äldreboende, förskola och skola uppföras i närheten.

Området avgränsas i norr och väster av Gamla Tylösandsvägen och i söder av befintlig bussgata. I öster gränsar planområdet till bostadsbebyggelsen inom Albinsro.

Handelsområdet Flygstaden, med sitt stora kommersiella utbud, ligger cirka tre kilometer från området och Söndrums centrum, med bibliotek, blomsterbutik, optiker och dagligvaruhandel med mera ligger cirka två kilometer därifrån.

På bara cykelavstånd finns salta bad, Prins Bertils led, golf- och padelbanor och föreningsliv för både stora och små.

Ditt framtida hem

I Ranagård planerar vi att bygga 70 hyresrätter fördelat på 58 lägenheterna i tre flerbostadshus och att bygga tolv radhus.

Radhusen kommer att ha fyra rum och kök (cirka 100 kvadratmeter) och i flerbostadshusen planerar vi för att hyra ut ettor, tvåor och treor mellan 30-68 kvadratmeter.

Uthyrningsinformation

Så snart vi har information om när och hur uthyrningen är aktuell kommer vi att uppdatera här på sajten. Du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev för nyproduktion här.

Vi planerar för inflytt vintern 2023.

Dela med en vän: