Vitt och fräscht med inslag av grått - hitta just ditt nya hem!

Den fasta inredningen och materialvalen är ljusa, tidlösa och lite annorlunda. Vi har valt en grå färg på köksluckor som ger en lite varmare känsla och som passar fint med ekparkett och vita väggar. 

Lundgrens Trädgårdar erbjuder olika storlekar, från ettor på ca 30 kvm till femma på ca 108 kvm. Merparten av lägenheter har en härlig balkong eller en uteplats.

Badrum med kakel och klinker, frostade duschväggar och tvättmaskin/torktumlare. De mindre lägenheterna har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spegelskåp och kommod ger bra förvaringsmöjligheter.

Lundgrens Trädgårdar ansluts till Halmstads stadsnät och för att komma igång med tv, internet och telefoni efter inflytt beställer du önskad tjänst via Halmstadsstatsnätets portal. Tjänstefördelare kommer att finnas i lägenheterna. Dessutom nätverksuttag i sovrum, kök och vardagsrum.

En lägenhetsväljare är lanserad. Via den kan du i lugn och ro kan hitta just den lägenhet som passar dig. Du kan redan nu se exempel på planlösningar här.

Obs! Ändringar kan förekomma.

Hyreshöjande val är inte möjligt i vår nyproduktion eftersom vi har byggt med investeringsstöd för att kunna hålla hyrorna på en rimlig nivå. Kravet för statligt investeringsstöd är att inga hyreshöjande val får göras under 15 år.

 

Ett rum och kök. Exempel på vy över vardagsrum.

Ett rum och kök. Exempel på vy över kök.

Ett rum och kök. Exempel på vy över kombinerat vardagsrum och sovplats.

Exempel på vy över badrum.

Två rum och kök. Exempel på vy över vardagsrum och matplats.

Tre rum och kök. Exempel på vy över kök och vardagsrum.

Tre rum och kök. Exempel på vy mot kök och hall.

Dela med en vän: