Oskarström. Sommarbild av enplanshus med liggande, brunlaserad träfasad. Till huset hör en egen parkeringsplats.

Oskarström

Knappt 20 km norr om Halmstad ligger Oskarström. Samhället ligger lummigt inbäddat i Nissans dalgång och som boende här har du nära till fiske, svampskog, friluftsbad, slalombacke och isbana. Oskarström erbjuder ett varierat utbud av lägenheter, alltifrån trevåningshus med fina innergårdar till enplans radhus med egen uteplats.

För dig som är lite äldre finns lägenheter i mycket fin trädgårdsmiljö nära Nissan. Det kommersiella utbudet är stort i Oskarström. Inom bekvämt gångavstånd finns i princip allt man behöver i form av livsmedelsbutiker, småaffärer och restauranger. I samhället finns förskolor, skolor årskurs F-9, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera.

Valhallavägen, Odengatan
Byggnaderna är i tre våningar utan hiss. De flesta lägenheter har balkong. Tvättstuga finns i källarplan. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. 
Byggår: 1960. Antal: 143 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 3 rok. 

Fjellgimegatan
Byggnaderna är två plan, samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Garage finns att hyra.
Byggår: 1979. Antal: 102 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 3 rok. 

Strandkanten
Byggnaderna består av enplansradhus med uteplats. Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torkskåp/torktumlare. I anslutning till lägenheterna finns en egen parkeringsplats. Boendet här vänder sig till dig som är lite äldre. 
Byggår: 2006. Antal: 23 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 2 rok – 3 rok. 

Customer service