Driftstörning vid bokning av tvättstuga via Mina Sidor

Just nu kan du inte boka tvättstugetid på Mina Sidor. Vi arbetar för att lösa detta så fort som möjligt.

Du kan fortfarande boka tvättid via bokningstavlan som tillhör din tvättstuga.

Tack för din förståelse! 

 

Våra områden

Hos oss kan du bo citynära eller en bit ut från stan. Den som avgör, det är du! Vi har många olika varianter av bostäder på de flesta håll i Halmstad. Gemensamt för alla är att det ska vara trygga hem, med den enkelhet det innebär att hyra. Klicka dig vidare här för att läsa mer om vad vi erbjuder där just du vill slå dig ner – och ta del av de bekvämligheter som du kan räkna med att ha nära till.

Andersberg

Andersberg

Andersberg är ett grönskande område med närhet till sol och bad på Östra stranden. Området ligger ca tre kilometer från centrala Halmstad och intill köpcentrat Hallarna. I centrum hittar du Medborgarservice, bibliotek, café, fritidsgård, kyrka, kvarterskrog, kiosk, frisörer etc.

Brogård

Brogård

Lugnt, fridfullt och många trogna hyresgäster. Kanske beror det på den lantliga stämningen med minimal trafik, kohagar och lummiga skogsdungar inpå knuten. Eller den charmiga blandningen av villor, radhus och lägenheter. Med andra ord ett område som bjuder på stor trivsel och trygghet – såväl för småbarnfamiljen som för dig som är lite äldre.

Bäckagård

Bäckagård

Bäckagård är ett bostadsområde för dig som vill kombinera närheten till hav och salta bad med att bo i ett barnvänligt område. Bäckagård ligger i Söndrum, cirka fem kilometer väster om Halmstads centrum. Till bad, golf och nöjen i Tylösand är det ungefär lika långt. På några minuters cykelväg finns fina utflyktsmål bland annat Grötviks hamn och Prins Bertils vandringsled. Du hittar även fotbollsplaner, ridskolor, tennis- och badmintonhall samt strövområden i närheten.

Centralt väster

Centralt väster

Det som kännetecknar området är de gröna omgivningarna, den låga bebyggelsen och placeringen mellan Halmstads centrum och Flygstadens köpcentrum. Bättre än så här kan man knappast bo om man dessutom vill bo centralt.

Centralt öster

Centralt öster

I den centrala östra stadsdelen återfinns hus från olika tidsåldrar, alltifrån det vackra sekelskifteshuset på Lokföraregatan till det tidstypiska 60-talshuset på Snöstorpsvägen.
Här hittar du ochså kv Lundgrens Trädgårdar som anknyter till gamla gjuteriets formspråk med spännande industriarkitektur och gröna innergårdar.

Centrum

Centrum

Fastigheterna i centrum är från skilda tidsepoker och därmed är utbudet av lägenheter varierat. Här kan du hitta både nya med moderniteter och äldre sådana med den charm de bär. Detta är ett perfekt val för dig som vill bo nära butiker, restauranger och nöjesliv. HFAB:s centrala fastigheter hittar du på båda sidor av Nissan. Vid Norre Port finns lägenheter i olika storlekar i hus från både sekelskifte och femtiotal. Dessa mycket centrala boenden erbjuder närhet till strövområden på Galgberget och Norre katts park.

Eldsberga

Eldsberga

Eldsberga ligger ca 12 km söder om Halmstads centrum. Den mest nödvändiga servicen finns på plats, som t ex förskola och skola till och med årskurs 5, livsmedelsbutik och frisör. Med buss eller bil tar man sig lätt in till centrum. Våra lägenheter i Eldsberga ligger på Eldsbergavägen och Kyrkobergsvägen.

Frennarp

Frennarp

Frennarp ligger ett par kilometer nordost om Halmstad centrum. Området är grönt och lummigt och i närheten ringlar sig Nissan fram i natursköna omgivningar med många strövområden och promenadvägar. Den låga bebyggelsen på Frennarp gör att framförallt barnfamiljer hittar sitt boende här men också många äldre som vill bo lite avskilt och ändå nära centrum.

Fyllinge

Fyllinge

Låga hus med många lekplatser och generösa grönytor mellan husen kännetecknar Fyllinge. Lugnet och närheten till havet är annat som gör att de flesta bor kvar länge på området.

Getinge

Getinge

I Suseåns dalgång, mitt emellan Halmstad och Falkenberg ligger Getinge – ett charmigt litet industrisamhälle med blandad bebyggelse. 

Gullbrandstorp

Gullbrandstorp

Gullbrandstorp ligger ca 9 km nordväst om Halmstads centrum. Husen är byggda på 1980-talet i naturskönt skogsområde med närhet till skola och livsmedelsbutik. I Gullbrandstorp erbjuds en småskalig lantlig idyll.

Gustavsfält

Gustavsfält

Gustavsfält har genom tiderna varit ett uppskattat bostadsområde i Halmstad, inte minst tack vare det bekväma läget, mitt emellan Halmstad city och Hallarnas köpcentrum. Dessutom är det endast en kort cykeltur till sommarens alla aktiviteter på Östra stranden. Närhet till förskola och skolor. Årskurs F-9 är andra kvaliteter som uppskattas av de boende.

Harplinge

Harplinge

Harplinge ligger ca 15 km nordväst om Halmstads centrum. Naturnära, intill fina grönområden med havet på cykelavstånd. I samhället finns bl a livsmedelsaffär, bibliotek, frisörer, konditori och restauranger. Lyngåkraskolan undervisar F-5.

Klackerup

Klackerup

Klackerupsområdet med sin genuina 50-talscharm utgör en grön oas i östra delen av Halmstad. Avståndet till centrum är knappt två kilometer och dit tar du dig lätt med cykel eller med de täta bussförbindelserna. Lugnet och närheten till Östra stranden är andra kvaliteter som uppskattas av de boende på Klackerup.

Klotet

Klotet

Husen i kvarteret Klotet erbjuder ett centralt och modernt boende, där även viss gammal bebyggelse finns bevarad som ger området dess speciella charm. till Halmstads centrum är det cirka två kilometer med goda bussförbindelser.

Kvibille

Kvibille

Kvibille ligger vid gamla riksvägen, ca 12 km norr om Halmstads centrum och är bl a känt för sina goda ostar och ett populärt gästis. Här hittar du förskola, skola årskurs F – 6 samt livsmedelsaffär och bibliotek. Kvibille är ett litet samhälle där gemenskapen är påtaglig och här upplever de boende en närhet till varandra.

Linehed

Linehed

Linehed är det området på öster där HFAB:s hyresgäster bor kvar allra längst – ett talande bevis på att man trivs på Linehed. 50- och 60-talscharmen är påtaglig i lägenheterna och gårdarna bjuder på gemyt och livsrum. Dessutom hittar du inom bekvämt avstånd både Halmstads centrum, Hallarnas köpcentrum samt sol och bad på Östra stranden.

Nissastrand

Nissastrand

Nissastrand erbjuder en fantastisk boendemiljö för dig som vill ta vara på livets möjligheter. Här bor du på Halmstads solsida och har stadskärnans hela utbud i din omedelbara närhet. Dessutom är de vackra gångstråken och naturstigarna på båda sidor om Nissan inbjudande året om. Vill du följa naturens årstidsväxlingar har du även Galgberget på bekvämt gång- och cykelavstånd.

Oskarström

Oskarström

Knappt 20 km norr om Halmstad ligger Oskarström. Samhället ligger lummigt inbäddat i Nissans dalgång och som boende här har du nära till fiske, svampskog, friluftsbad, slalombacke och isbana. Oskarström erbjuder ett varierat utbud av lägenheter, alltifrån trevåningshus med fina innergårdar till enplans radhus med egen uteplats.

Rotorp/Vårhem

Rotorp/Vårhem

Endast ett stenkast väster om Halmstads centrum hittar du Rotorp – ett område som ligger högt över stan och bjuder på härliga vyer mot Laholmsbukten.

Sennan

Sennan

Med ca 15 km in till Halmstad centrum och 3 km till Oskarström, tycker många i Sennan att de bor centralt. För trots att detta forna brukssamhälle numera mest liknar ett lugnt och pittoreskt villakvarter, har man allt man behöver på bekvämt avstånd. Inklusive skogen, ängarna och Nissan.

Simlångsdalen

Simlångsdalen

Ca 20 km öster om Halmstad ligger Simlångsdalen, som erbjuder goda förutsättningar för ett rikt natur- och friluftsliv. Närservicen är väl utbyggd med bl a låg- och mellanstadieskola, butiker och frisörer.

Slättåkra

Slättåkra

Slättåkra ligger ca 20 km norr om Halmstads centrum, i en vacker dalgång mellan skogsklädda höjder. Här bor du i en lugn och trivsam miljö med svamp- och bärskogar som närmaste granne.

Sofieberg

Sofieberg

Sofieberg ligger på Kärleken, tre kilometer norr om Halmstads centrum. Här öppnar sig fält, ängar, lummig bokskog och en hänförande utsikt över Halmstad och Laholmsbukten. Den sparsamma trafiken gör området lugnt och tryggt för barnen. Bostadsområdet Sofieberg har låg bebyggelse där framförallt barnfamiljerna hittar sitt boende men också många äldre, som vill bo lite avskilt och nära centrum.

Söder

Söder

På Söder i Halmstad, i direkt anslutning till Nissan och med gångavstånd till centrum, ligger Kv Borgen. De åtta husen har byggts med tre till sex våningar samt en inredd vindsvåning. Det finns garage under jord med 110 fordonsplatser, inklusive, handikapp-, elbils- och motorcykelplatser.

Söndrum

Söndrum

Söndrums bostadsområden finner du på vägen till Tylösand och cirka fem kilometer från Halmstads centrum. Här finns natursköna omgivningar och blandad bebyggelse som tilltalar såväl det äldre paret som barnfamiljen. Som boende i Soldalen bor du med havet som granne i en lugn och trivsam miljö. För dig som uppskattar närhet till service är boendet i Söndrums centrum ett utmärkt alternativ. Som hyresgäst på Dalaberg har du naturen inpå husknuten.

Trönninge

Trönninge

Trönninge ligger ca 8 km söder om Halmstads centrum. På Elvavägen har HFAB 10 mindre marklägenheter med uteplats att erbjuda. Närservicen är bra utbyggd i Trönninge, med bland annat postservice, bibliotek, förskola och skola med årskurs F – 5.

Vallås

Vallås

Tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du bostadsområdet Vallås. En stadsdel som kan passa oavsett var du befinner dig i livet. Här finns låga flerbostadshus, villor och radhus samt ett eget centrum. Solrosparken är en del av områdets generösa grönområden som också erbjuder fina promenadstråk, motionsslinga och flera bollplaner.

Åled

Åled

Ca 10 km nordost om Halmstad ligger det lilla samhället Åled. Här njuter man av den härliga naturen i Nissans dalgång. I samhället finns livsmedelsbutik och offentlig service i form av förskola och skola. I Åled har vi flera olika bostadsområden med olika lägenhetstyper. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Under 2011/2012 byggde vi här sex nya energisnåla lägenheter som är avsedda för personer över 65 år.

Customer service