Mina sidor har blivit bättre

Det har blivit enklare att söka bostad och stå i vår bostadskö när vi har uppdaterat Mina sidor.

Logga in för att bekräfta din plats i bostadskön

För att bekräfta din plats i bostadskön behöver du endast logga in på Mina sidor minst en gång varje 365:e dag. Vi registrerar din bekräftelse automatiskt vid inloggningen. Du ser ditt nya sista datum för bekräftelse under den aktuella kön. För att hitta detta, klicka på "Mitt sökande" och sedan på den aktuella kön, till exempel "Lägenhet".

Logga in med Bank-id

Du loggar enkelt in med Bank-id. När du loggar in med Bank-id signerar du mot Momentum signering och inte mot HFAB.

Beställ aktiveringslänk

Har du inte Bank-id eller sköter du någon annans bostadssökande, till exempel som god man, behöver du kontakta oss för att få en aktiveringslänk. Klicka här för se våra kontaktuppgifter.

Ställ in dina bevakningar på nytt

Om du söker en lägenhet eller fordonsplats i ett särskilt område behöver du ställa in dina bevakningar på nytt. Logga in på Mina sidor och klicka på "Mitt sökande" och sedan "Bevakningar".

Mer tid för att bekräfta din plats i bostadskön

I samband med denna uppdatering av Mina sidor har vi förlängt din tid att bekräfta din plats i bostadskön. Hade du din sista bekräftelsedag någon gång mellan den 22 mars 2024 och den 21 mars 2025 har du fått mer tid på dig att bekräfta din plats i bostadskön. Din nya sista bekräftelsedag är den 22 mars 2025. Efter detta behöver du precis som tidigare bekräfta din plats i bostadskön minst en gång varje 365:e dag.

Har du frågor så kan du ställa dem på Mina sidor.

Customer service