Klackerup. Sommarbild av framsidan på två intilliggande trevåningshus. Det ena har en mjuk, gul nyans, det andra är vitt.

Klackerup

Klackerupsområdet med sin genuina 50-talscharm utgör en grön oas i östra delen av Halmstad. Avståndet till centrum är knappt två kilometer och dit tar du dig lätt med cykel eller med de täta bussförbindelserna. Lugnet och närheten till Östra stranden är andra kvaliteter som uppskattas av de boende på Klackerup.

I närområdet finns skolor årskurs F­9, förskolor och vårdcentral. Dessutom hittar du här livsmedelsaffärer, apotek och restauranger. Betalningsfria parkeringsplatser finns i området. Garage finns att hyra.

Stålgatan
Byggnaderna är uppförda i tre våningar utan hiss. Tvättstuga finns i två av de fem husen. Balkong finns till alla lägenheter. Några lägenheter på bottenvåningen har egen uteplats.
Byggår: 1954 Antal: 90 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rks – 3 rok

Klackerupsgatan
Byggnaderna är uppförda i tre våningar, med vindsvåningar i vissa fall, utan hiss. Tvättstuga finns i tre av de fem husen. Grovtvättstuga finns i ett av husen. Balkong finns till flertalet lägenheter.
Byggår: 1955 Antal: 95 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rks – 3 rok

Granatvägen, Stålgatan
Byyggnaderna är uppförda i tre våningar, med vindsvåningar i vissa fall, utan hiss. Tvättstuga finns i fem av de åtta husen. Balkong finns till alla lägenheter.
Byggår: 1956 Antal: 220 lägenheter Lägenhets- storlek: 1 rks – 4 rok

Customer service