En plats där man vill bygga sitt liv

HFAB bidrar till att uppfylla Halmstads vision; att invånarna kan ha ett gott liv, trivas i Halmstad och känna att vår kommun är en fin plats att leva, arbeta och bo på.

HFAB skapar hem där du kan skratta, gråta, leka, jobba, sova, hänga, leva. Där du vill bygga ditt liv. Vi gör det för att tillsammans skapa ett Halmstad där vi kan utvecklas och ta hand om varandra. Där vi bidrar till ett bättre hem för oss alla och där vi tar ansvar för framtiden.

Oavsett var du vill bo inom Halmstads kommun, så är chansen stor att du kan bo i en av HFAB:s hyresrätter. Vi erbjuder ett brett varierat utbud i ett 30-tal områden som gör det möjligt att hitta boende som passar alla skeden i livet.

Vi är ett nytänkande bostadsbolag, med stolta anor och stor framtidstro, som erbjuder ett boende och hållbara fastigheter som passar dagens
familjesituationer och där en sund boendemiljö och ett starkt och aktivt miljöansvar är självklarheter. 

I vardagen arbetar vi utifrån vår värdegrund: Vi utvecklas tillsammans och vi tänker nytt och hållbart.

HFAB har funnits sedan 1942 och är ett av Halmstads kommun helägda aktiebolag.

Vi är ett bostadsbolag med ca 130 anställda. Med drygt 11 000 lägenheter och 300 lokaler i hela kommunen är vi den största och marknadsledande aktören på Halmstads fastighetsmarknad. Det innebär att vi är och ska vara en drivande part i många utvecklingsfrågor kring boende och stadsdelar som påverkar människorna som bor och verkar i staden. 

Tillsammans skapar vi hem för Halmstadsbor.

HFAB på LinkedIn

HFAB på LinkedIn

Knyt kontakt med HFAB på LinkedIn och håll koll på kommande lediga tjänster och hur du skulle kunna göra en karriär inom ett av Sveriges kanske mest nytänkande bolag inom allmännyttan.

HFAB på Youtube

HFAB på Youtube

HFAB finns på Youtube! Där kan du se filmer där medarbetare hos oss berättar om sitt arbete och få en inblick i processen bakom några av våra konstverk som är placerade ute i våra områden.

Customer service