Nissastrand

Nissastrand erbjuder en fantastisk boendemiljö för dig som vill ta vara på livets möjligheter. Här bor du på Halmstads solsida och har stadskärnans hela utbud i din omedelbara närhet. Dessutom är de vackra gångstråken och naturstigarna på båda sidor om Nissan inbjudande året om. Vill du följa naturens årstidsväxlingar har du även Galgberget på bekvämt gång- och cykelavstånd.

Nissastrand är beläget i centrala Halmstad. HFAB:s hus om­fattar Kv Jubilaren och Kv Järneken, Kv Jordmånen och snart Kv Järnmalmen.

Gamletullsgatan, Stellan Mörners gata, Westerbergs gata
Byggnaderna är i sex eller sju våning­ar med hiss. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. De flesta lägenheter har stora balkonger eller ute­ platser. Centralgarage finns att hyra under husen.
Byggår: 2006/­2007 Antal: 107 Lägenhets- storlek: 2 rok ­ 4 rok Kabel-TV: Ja bredband: Ja, via stadsnätet.

Egon Östlunds gata, Esaias Thoréns gata
Byggnaderna består av två sexvåningshus. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, micro, tvättmaskin och torktumlare.
Byggår: 2011 Antal: 51 Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Nissabogatan, Esaias Thoréns gata, Westerbergs gata, Stellan Mörners gata
Lägneheterna har öppen planlösning med genomgående ekparkett. Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, micro, tvättmaskin och torktumlare.
Byggår: 2014, 2015 Antal: 154 Lägenhetsstorlek: 1 rok-5 rok

Nissabogatan 9 A – F
Byggnaden består av ett sexvåningshus med två trapphus och fyra lägenheter med egen ingång från gatumark. Lägenheterna i trapphusen har hiss. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.
Byggår: 2016 Antal: 51 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 2 rok