Harplinge. Sommarbild av marklägenheter på rad i ett plan, klädda med gult tegel.

Harplinge

Harplinge ligger ca 15 km nordväst om Halmstads centrum. Naturnära, intill fina grönområden med havet på cykelavstånd. I samhället finns bl a livsmedelsaffär, bibliotek, frisörer, konditori och restauranger. Lyngåkraskolan undervisar F-5.

HFAB har fastigheter på två adresser i Harplinge. Det ena är en traditionell hyresfastighet i två våningar med tillhörande grönyta. Det andra området består nästan uteslutande av marklägenheter som bildar en gemensam inhägnad innergård.

Ekebergsvägen 13-15
Tvåvåningshus byggt i tegel. Hiss saknas. Tvättstuga finns i källare. Parkeringsmöjligheter i anslutning till lägenheterna.

Källvägen 15 A-B, 16, 16 A-C
Varierande lägenhets-typer med en gemensam grönyta i mitten. Två lägenheter ligger på andra våningen i ett tvåvåningshus och resterande lägenheter på markplan med uteplatser. 
Byggår: 1960. Antal: 37 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 3 rok.

Harplinge Stationsväg 16 A-H
Byggnaden är ett tvåvåningshus med loftgång med tillgång till hiss. Lägenheterna på markplan har en egen entré och en tillhörande uteplats på motsvarande sida av huset. Lägenheterna på andra våningen når du genom loftgång och har en tillhörande balkong. Varje lägenhet har egen tvätt och torktumlare samt diskmaskin. Värme, vatten och hushållsel ingår i hyran. Parkeringsplatser finns att tillgå i anslutning till huset.

Byggår: 2014   Antal: 8 lägenheter   Storlek: 2-3 rok.

Harplinge Stationsväg 21 A-B, 23 A-B
Byggnaderna består av fyra stycken trevåningshus i trä med hiss. Husen är sammanbyggda två och två. I de gemensamma ytorna i markplan finns tvättstuga och hobbyrum. Alla lägenheter har fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck samt balkong eller uteplats. Lägenheterna har diskmaskin och ljus inredning. Parkeringsplatser med och utan elbilsladdning finns att hyra i anslutning till husen.

Byggår: 2021   Antal: 44 lägenheter   Storlek: 2-3 rok.

Customer service