Störningar i kabeltv-sändningen

Under onsdagen den 7 juni har flera av våra hyresgäster haft störningar i kabeltv-sändningen. Vi har kontaktat Tele2 för felsökning och nu ska sändningen fungera igen. Har du fortfarande problem med din tv-sändning? Då kontaktar du Tele2 direkt för att göra en felanmälan.

Tack för ditt tålamod!

) Andersberg. Sommarbild av flervåningshus i ljusgult respektive rödaktigt tegel. Vita, inglasade balkonger med röda detaljer. Gröna omgivningar.

Andersberg

Andersberg är ett grönskande område med närhet till sol och bad på Östra stranden. Området ligger ca tre kilometer från centrala Halmstad och intill köpcentrat Hallarna. I centrum hittar du Medborgarservice, bibliotek, café, fritidsgård, kyrka, kvarterskrog, kiosk, frisörer etc.

Inom bostadsområdet finns kommunal friskola årskurs F-5, förskolor och vårdcentral. Som hyresgäst har du tillgång till en aktivitetslokal där det anordnas studiecirklar inom olika ämnen. Det finns stora grönområden som inbjuder till spontana aktiviteter såsom fotboll, brännboll och frisbeegolf.

Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Garage finns att hyra.

Andersbergsringen
Låghusdelen består av tre­ och fyravåningshus utan hiss, de flesta med balkong eller liten uteplats. Höghusdelen består av niovåningshus med hiss och generösa, inglasade balkonger.
Byggår: 1967 Antal: 964 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 4 rok

Terasshusen består av sexvåningshus med hög standard och hiss. Flertalet av lägenheterna har balkong. Översta våningsplanet har väl tilltagna terrasser.
Byggår: 2006 Antal: 128 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 5 rok

Grönevångsvägen
Byggnaderna består av trevåningshus utan hiss där varje trappuppgång innehåller sex lägenheter. Flertalet av lägenheterna har balkong.
Byggår: 1968 Antal: 102 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 5 rok

Customer service