Söndrum

Söndrums bostadsområden finner du på vägen till Tylösand och cirka fem kilometer från Halmstads centrum. Här finns natursköna omgivningar och blandad bebyg- gelse som tilltalar såväl det äldre paret som barnfamiljen. som boende i soldalen bor du med havet som granne i en lugn och trivsam miljö. För dig som uppskattar närhet till service är boendet i söndrums centrum ett utmärkt alternativ. som hyresgäst på dalaberg har du naturen inpå husknuten.

Inom områdena i Söndrum finns skolor årskurs F­9 och ett antal förskolor. Servicen är väl utbyggd med närhet till vård­ central, apotek, veterinär, bibliotek, livsmedelsaffär, restau­ rang med mera. Cirka tre kilometer från Söndrum finns även Flygstaden, ett affärscentrum med ett stort utbud av butiker.

Viol- och Sandslättsvägen
Byggnaderna består av en­ och tvåplanshus med balkong eller uteplats. Gemensam tvättstuga finns på gården. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Garage finns att hyra.
Byggår: 1967 Antal: 42 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 4 rok

Lars Montins väg
Byggnaderna består av två-vå ningshus, de flesta med balkong. Gemensam tvättstuga finns i källarplan. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.
Byggår: 1967 Antal: 23 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Gubb- och Fruängsvägen
Byggnaderna består av enplans radhus, samt­ liga med stor uteplats. Tvättstuga finns i en separat bygg­ nad. Parkering finns i anslutning till lägenheterna.
Byggår: 1969 Antal: 27 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok