Söndrum. Sommarbild av ett tvåvåningshus i rött tegel med butiker på bottenvåningen och lägenheter på andra våningen.

Söndrum

Söndrums bostadsområden finner du på vägen till Tylösand och cirka fem kilometer från Halmstads centrum. Här finns natursköna omgivningar och blandad bebyggelse som tilltalar såväl det äldre paret som barnfamiljen. Som boende i Soldalen bor du med havet som granne i en lugn och trivsam miljö. För dig som uppskattar närhet till service är boendet i Söndrums centrum ett utmärkt alternativ. Som hyresgäst på Dalaberg har du naturen inpå husknuten.

Inom områdena i Söndrum finns skolor årskurs F­9 och ett antal förskolor. Servicen är väl utbyggd med närhet till vård­central, apotek, veterinär, bibliotek, livsmedelsaffär, restau­rang med mera. Cirka tre kilometer från Söndrum finns även Flygstaden, ett affärscentrum med ett stort utbud av butiker.

Viol- och Sandslättsvägen
Byggnaderna består av en­ och tvåplanshus med balkong eller uteplats. Gemensam tvättstuga finns på gården. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Garage finns att hyra.
Byggår: 1967 Antal: 42 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 4 rok

Lars Montins väg
Byggnaderna består av tvåvåningshus, de flesta med balkong. Gemensam tvättstuga finns i källarplan. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.
Byggår: 1967 Antal: 23 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Gubb- och Fruängsvägen
Byggnaderna består av enplans radhus, samt­liga med stor uteplats. Tvättstuga finns i en separat bygg­nad. Parkering finns i anslutning till lägenheterna.
Byggår: 1969 Antal: 27 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Customer service