Driftstörning vid bokning av tvättstuga via Mina Sidor

Just nu kan du inte boka tvättstugetid på Mina Sidor. Vi arbetar för att lösa detta så fort som möjligt.

Du kan fortfarande boka tvättid via bokningstavlan som tillhör din tvättstuga.

Tack för din förståelse! 

 

Student

På HFAB vill vi ge dig som studerande möjlighet att skapa en anknytning till bygg- och fastighetsbranschen genom att starta en karriär hos oss. I den mån vi kan erbjuder vi därför olika sorters tjänster, praktikplatser eller examensarbeten.

Vill du se lediga tjänster, aktuella praktikplatser/examensarbeten eller göra en intresseanmälan? Här kan du fylla i din ansökan.

Studentmedarbetare

Du som student med inriktning mot fastighetsbranschen har möjlighet att få en tidsbegränsad anställning hos oss som studentmedarbetare, samtidigt som du studerar på högskolenivå. Anställningen ger dig möjlighet att praktisera dina högskolekunskaper inom ditt framtida yrkesområde. Vi samarbetar med Högskolan i Halmstad och letar ständigt efter nya talanger.

Praktik

Som studerande, inom yrkeshögskola eller högskola/universitet, kan du ansöka om praktik eller verksamhetsförlagda studier hos oss. Vi lägger ut information om vilken typ av praktik och när möjlighet finns via "Aktuellt för studerande".

Examensarbete

Examensarbete ser vi som en stor utvecklingsmöjlighet både för dig och oss. Vi tror på ett samarbete som kan mynna ut i nya erfarenheter och insikter för alla inblandade. Vi lägger ut information om var i organisationen det finns möjlighet för examensarbete och inom vilka områden under "Aktuellt för studerande".

Sommarjobb

Under sommaren anställer HFAB sommarjobbare, främst inom befattningarna områdesvärd, kundvärd, kundkoordinator samt arbetsledare för projektet HFAB Sommarjobb. I första hand försöker vi att ge sommarjobb till de som studerar inför branschinriktade utbildningar på högskole- eller yrkeshögskolenivå. Jobben annonseras ut via vår hemsida "Lediga jobb" samt "Aktuellt för studerande".

Customer service