Driftstörning vid bokning av tvättstuga via Mina Sidor

Just nu kan du inte boka tvättstugetid på Mina Sidor. Vi arbetar för att lösa detta så fort som möjligt.

Du kan fortfarande boka tvättid via bokningstavlan som tillhör din tvättstuga.

Tack för din förståelse! 

 

Samarbete som bidrar till Halmstads utveckling

HFAB har en lång tradition av att bidra till föreningslivet i Halmstads kommun. Samarbeten, aktiviteter och event med föreningar och verksamheter i kommunen är en del i vårt arbete med att skapa ett bättre Halmstad. Allas lika värde är viktigt för oss på HFAB. Vi samarbetar med föreningar som skapar samhällsnytta och som lever upp till HFAB:s värdegrund ”Vi utvecklas tillsammans” och ”Vi tänker nytt och hållbart”.

Så kan vi stötta din förening

Samarbetsavtal

Sök ett ettårigt samarbetsavtal där HFAB och din förening kommer överens om hur samarbetet ska utformas.

Ansök om samarbetsavtal

HFAB-stödet

Sök bidrag för enstaka insatser till din förening, till exempel inköp av nya bollar, pengar till en bussresa eller ett bidrag för att kunna sänka medlemskostnaden så att fler får möjlighet att delta i föreningens aktiviteter. Föreningen behöver inte ha ett samarbetsavtal med oss för att ansöka om HFAB-stödet.

Ansök om HFAB-stödet

Krav för ansökan

HFAB är ett lokalt förankrat bostadsbolag och samarbeten, aktiviteter och event som görs ska därför vara lokala arrangemang i Halmstads kommun. Alla föreningar, verksamheter och aktiviteter kopplade till samarbetsavtal ska följa HFAB:s mål och värdegrund. HFAB samarbetar inte med religiösa eller politiska föreningar, inte heller med föreningar som inte har demokratiska principer som värdegrund för sin verksamhet.

Customer service