Så jobbar HFAB för att minska smittspridningen av covid-19

Vi har infört tillfälliga öppettider för besök på Kundcenter och stängt våra husvärdskontor tillfälligt. Vi tar emot alla felanmälningar som vanligt, med skillnaden att vi numera har 30 dagar i stället för fem på oss att åtgärda dem. Mer information om vårt arbete med att minska smittspridningen. Ta hand om dig!

 

Individuell mätning för vatten och el saknas på vissa hyresfakturor

Vi har för tillfället störningar i vårt fastighetssystem, vilket har orsakat problem med att få med den så kallade IMD-avläsningen (individuell mätdata och debitering för vatten och/eller el) på februari månads hyresavisering. Mer information. 

Linehed. Sommarbild av två putsade fyravåningshus i svaga kulörer, långa, vita balkonger, varav somliga är inglasade, och sluttande tak.

Linehed

Linehed är det området på öster där HFAB:s hyresgäster bor kvar allra längst – ett talande bevis på att man trivs på Linehed. 50- och 60-talscharmen är påtaglig i lägenheterna och gårdarna bjuder på gemyt och livsrum. Dessutom hittar du inom bekvämt avstånd både Halmstads centrum, Hallarnas köpcentrum samt sol och bad på Östra stranden.

Området är känt för sina grönområden. Inom bostadsområdet finns skola årskurs F­3 och förskola. Här finns också närbutik, pizzerior, frisörer, kiosk och gatukök. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Varm­ och kallgarage finns att hyra.

Linehedsvägen
Byggnaderna består av tre­ och fyravåningshus utan hiss. Samtliga lägenheter har balkong.
Byggår: 1958 Antal: 360 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 5 rok

Åttingstigen
Byggnaderna består av tre­ och fyra­ våningshus utan hiss. Samtliga lägenheter har balkong. Byggår: 1963 Antal: 159 lä­genheter Lägenhetsstorlek: 1 rks – 3 rok

Slättvägen
Byggnaderna består av trevåningshus utan hiss. De flesta lägenheter har balkong.
Byggår: 1961 Antal: 261 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 4 rok

Customer service