Störningar i kabeltv-sändningen

Under onsdagen den 7 juni har flera av våra hyresgäster haft störningar i kabeltv-sändningen. Vi har kontaktat Tele2 för felsökning och nu ska sändningen fungera igen. Har du fortfarande problem med din tv-sändning? Då kontaktar du Tele2 direkt för att göra en felanmälan.

Tack för ditt tålamod!

Bäckagård. Höstbild av ett gult, putsat tvåvåningshus med balkonger och altaner i vitt. Somliga är inglasade.

Bäckagård

Bäckagård är ett bostadsområde för dig som vill kombinera närheten till hav och salta bad med att bo i ett barnvänligt område. Bäckagård ligger i Söndrum, cirka fem kilometer väster om Halmstads centrum. Till bad, golf och nöjen i Tylösand är det ungefär lika långt. På några minuters cykelväg finns fina utflyktsmål bland annat Grötviks hamn och Prins Bertils vandringsled. Du hittar även fotbollsplaner, ridskolor, tennis- och badmintonhall samt strövområden i närheten.

Servicen är väl utbyggd med närhet till vårdcentral, apotek, skolor och förskolor. Cirka tre kilometer från Bäckagård finns Flygstaden, ett affärscentrum med ett stort utbud av butiker. Som hyresgäst har du möjlighet att delta i olika fritidsaktiviteter som anordnas i området till exempel pysselverkstad, dataut­bildning och koloniträdgårdsförening. Betalningsfria parker­ingsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Garage finns att hyra.

Keramik-, Mosaik-, Relief- och Skulpturplatsen
Bygnaderna består av en­, två och trevånings­ hus utan hiss. Samtliga marklägenheter har uteplats, övriga lägenheter har väl tilltagna balkonger. 13 av lägenheterna är enplansradhus med trädgård.
Byggår: 1972 Antal: 386 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 4 rok

Gravyr- och Frescoplatsen
Byggnaderna består av fem fyravåningshus med hiss, övriga hus är i två plan. Samt­liga marklägenheter har uteplats, övriga lägenheter har väl tilltagna balkonger.
Byggår: 1988 Antal: 156 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok – 5 rok

Bäckagårdsvägen
I "Söndrums kyrkby" erbjuds två punkthus om vardera fem våningar med hiss och parhus i markläge med tillhörande carport. Lägenheterna har öppen planlösning och uteplats eller balkong och parhusen uteplats. Goda parkeringsmöjligheter finns till fastigheterna. Lägenheterna och parhusen är så kallade passivhus, här kan du läsa mer om våra passivhus
Byggår: 2010 Antal: 42 lägenheter, 16 parhus Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Customer service