Sofieberg. Höstbild av två flerfamiljshus på vardera två våningar, med rödaktigt tegel, vita träbalkonger och partier med vit träpanel.

Sofieberg

Sofieberg ligger på Kärleken, tre kilometer norr om Halmstads centrum. Här öppnar sig fält, ängar, lummig bokskog och en hänförande utsikt över Halmstad och Laholmsbukten. Den sparsamma trafiken gör området lugnt och tryggt för barnen. Bostadsområdet Sofieberg har låg bebyggelse där framförallt barnfamiljerna hittar sitt boende men också många äldre, som vill bo lite avskilt och nära centrum.

Kärleken erbjuder ett bra utbud av service. Här finns förskolor och skolor årskurs F­9 samt en stor idrottshall för fritids­aktiviteter. På bekvämt avstånd ligger bland annat livsmed­elsaffär, frisör och pizzeria. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslut­ning till fastigheterna, garage finns att hyra.

Norsbergsvägen
Byggnaderna består av en­ och två­ våningshus utan hiss. Parhusen är i ett eller två plan alternativt suterrängvåning. Samtliga lägenheter har uteplats eller bal­kong och är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/tork­tumlare. I anslutning till vissa lägenheter finns carport.
Byggår: 1990 Antal: 85 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 5 rok

Prosttorpsvägen
Byggnaderna består av tvåvånings­hus utan hiss. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong och är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/torktumlare.
Byggår: 1991 Antal: 30 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 3 rok

Lundstorpsvägen
Byggnaderna består av en­ och två­våningshus utan hiss. Parhusen är i ett eller två plan alternativt suterrängvåning. Samtliga lägenheter har uteplats eller bal­kong och är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/tork­ tumlare. I anslutning till vissa lägenheter finns carport.
Byggår: 1992 Antal: 40 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Sofiebergsvägen
Byggnaderna består av tre stycken fyravåningshus med hiss. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Byggår: 2013 Antal lägenheter: 32 lägenheter och 12 seniorlägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 3 rok

Hoppets väg
Byggnaderna består av tre stycken fyravåningshus med hiss.
Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Byggår: 2014 Antal: 48 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 3 rok

Customer service