Getinge. Sommarbild av rödputsad, stilren radhuslänga i ett plan, sedd snett från sidan.

Getinge

I Suseåns dalgång, mitt emellan Halmstad och Falkenberg ligger Getinge – ett charmigt litet industrisamhälle med blandad bebyggelse. I Getinge finns förskolor, skola årskurs F-9, bibliotek, folktandvård, vårdcentral och apotek. Det kommersiella utbudet består av livsmedelsbutik, bank, blomsteraffär, bensinstation med mera.

I samhället finns flertalet idrottsföreningar samt kulturföreningen Reflex som anordnar konserter och biovisningar. Som boende på orten har du dessutom tillgång till ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom fotboll, tennis och bowling. Sommartid finns möjlighet till bad på Getingebadet.

Lärkvägen
Byggnaderna är i två våningar utan hiss. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Goda parkeringsmöjligheter. Garage finns att hyra. 
Byggår: 1973. Antal: 28 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 2 rok – 3 rok.

Klockarevägen 1-37
Byggnaderna består av enplansradhus, samtliga med stor uteplats. Tvättstuga finns i separat byggnad. Goda parkeringsmöjligheter, garage finns att hyra.
Byggår: 1977. Antal: 19 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok. 

Klockarevägen 39-63
Byggnaderna består av enplansradhus, samtliga med stor uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Goda parkeringsmöjligheter. Garage finns att hyra.
Byggår: 1991. Antal: 31 lägenheter. Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok. 

Customer service