Störningar i kabeltv-sändningen

Under onsdagen den 7 juni har flera av våra hyresgäster haft störningar i kabeltv-sändningen. Vi har kontaktat Tele2 för felsökning och nu ska sändningen fungera igen. Har du fortfarande problem med din tv-sändning? Då kontaktar du Tele2 direkt för att göra en felanmälan.

Tack för ditt tålamod!

Nyproduktion

Det är en speciell känsla att vara den första att bo i en helt nybyggd lägenhet. Kanske är det just den känslan du vill åt, eller ”bara” ha ett ställe att kalla ditt. Oavsett bygger vi lägenheter med dig, som blivande hyresgäst, i fokus. Det har vi gjort sedan 1942 och det fortsätter vi med. Vi bidrar till ett levande och växande Halmstad som erbjuder hem för bättre liv i dag och i morgon.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för nyproduktion

Gullhönan nyproduktion Klackerup

Kvarteret Gullhönan

På 1950-talet byggde vi för det nya livet. Det moderna Halmstad växte fram genom kvarter som Gullhönan. Nu står Gullhönan återigen för framtiden. När vi nu bygger över 70 nya lägenheter tar vi med oss det bästa från 1950-talet och förenar med dagens krav på hållbarhet. Vi räknar med att de första hyresgästerna flyttar in under slutet av 2023.

Läs mer om Kvarteret Gullhönan
Customer service