Nyproduktion

Det är en speciell känsla att vara den första att bo i en helt nybyggd lägenhet. Kanske är det just den känslan du vill åt, eller ”bara” ha ett ställe att kalla ditt. Oavsett bygger vi lägenheter med dig, som blivande hyresgäst, i fokus. Det har vi gjort sedan 1942 och det fortsätter vi med. Vi bidrar till ett levande och växande Halmstad som erbjuder hem för bättre liv i dag och i morgon.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för nyproduktion

Lynghusen i Harplinge

I Harplinge bygger HFAB 44 lägenheter med snickarglädje och inspiration från landshövdingehus. Preliminär inflyttning är beräknad till slutet 2021.

Torghusen i Fyllinge

Vi bygger 70 lägenheter på Fyllinge, som ska passa både ung och äldre. Byggstart är planerad 2020 och preliminär inflytt årsskiftet 2021/2022.

Ranagård

I Ranagård planerar vi att bygga 70 hyresrätter fördelat på 58 lägenheter och tolv radhus. Planerad inflytt vintern 2023.

Lundgren Södra

Ett av våra två bostadskvarter med spännande industriarkitektur och gröna innergårdar. 143 nya hem. Inflyttning hösten 2020.

Lundgrens Norra

Ett av våra två bostadskvarter med spännande industriarkitektur och gröna innergårdar. 100 nya hem. inflytt sommar 2020.