Vallås. Sommarbild av ett tvåvåningshus i gult tegel och grått trä. Mellan trapphusen blommar rabatterna.

Vallås

Tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du bostadsområdet Vallås. En stadsdel som kan passa oavsett var du befinner dig i livet. Här finns låga flerbostadshus, villor och radhus samt ett eget centrum. Solrosparken är en del av områdets generösa grönområden som också erbjuder fina promenadstråk, motionsslinga och flera bollplaner.

Inom området finns grundskola, förskolor, bibliotek, vårdcentral, folktandvård och apotek. Här hittar du också en stor livsmedelsbutik, café, frisör, gym och pizzeria. 

Strandvallen, Nyvången, Tynavägen
Byggnaderna är i två våningar utan hiss. Vissa byggnader är loftgångshus. Samtliga lägenheter har balkong eller härlig uteplats. Här bor du i närheten av Solrosparken med möjlighet till ett aktivt uteliv. Garage finns att hyra.
Byggår: 1973 Antal: 1 144 lägenheter Lägenhets- storlek: 1 rkv – 4 rok

Kornhillsvägen
Byggnaderna består av loftgångshus som är i två våningar utan hiss. Samtliga lägenheter har bal­kong eller uteplats med fina gårdar som kan bidra till god granngemenskap. På Kornhillsvägen erbjuds ett lugnare boende. Garage finns att hyra. Byggår: 1974 Antal: 184 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 5 rok

Vasängsvägen
Byggnaderna är i två våningar utan hiss. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, de är dessutom utrustade med tvättmaskin och torktumlare.  Garage finns att hyra.
Byggår: 1976 Antal: 128 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Vallås torg
Den västra delen av Vallås Torg har 86 stycken lägenheter fördelade på två stycken fyravåningshus.

På den östra delen finns 28 stycken lägenheter fördelade på två stycken trevåningshus. Entrén till dessa lägenheter sker från en skyddad loftgång. 

Samtliga lägenheter har stor balkong eller uteplats och håller hög standard med kakel och klinker i badrum samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och parkettgolv i övriga rum. 

Byggår: 2017 Total antal: 137 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rok - 4 rok

Customer service