Störningar i kabeltv-sändningen

Under onsdagen den 7 juni har flera av våra hyresgäster haft störningar i kabeltv-sändningen. Vi har kontaktat Tele2 för felsökning och nu ska sändningen fungera igen. Har du fortfarande problem med din tv-sändning? Då kontaktar du Tele2 direkt för att göra en felanmälan.

Tack för ditt tålamod!

Studiekontroll

För att få hyra en studentlägenhet hos HFAB måste du studera och ta minst 15 högskolepoäng (halvfart) per termin vid Högskolan i Halmstad. I början av höstterminen och vårterminen gör HFAB en studiekontroll för att bekräfta att du som hyresgäst uppfyller villkoret.

Lägenheterna på Nyhemsgatan 22–42, Erik Olsons gata 4, Kungsgatan 29 och Waldemar Lorentzons gata 3 är studentbostäder. Hyresavtalet är därför förenat med ett studiekrav om aktiva studier.

För att göra studiekontrollen använder sig HFAB av en digital tjänst som kallas för StudboAdmin, där du som studerande hyresgäst ska ladda upp dina intyg genom deras webbportal. Alla som har ett aktivt studenthyresavtal hos HFAB får ett mejl med inloggningsuppgifter till StudboAdmin.

Customer service