Frennarp. Sommarbild av ett rött enplansradhus med blå ytterdörr och prunkande rabatter.

Frennarp

Frennarp ligger ett par kilometer nordost om Halmstad centrum. Området är grönt och lummigt och i närheten ringlar sig Nissan fram i natursköna omgivningar med många strövområden och promenadvägar. Den låga bebyggelsen på Frennarp gör att framförallt barnfamiljer hittar sitt boende här men också många äldre som vill bo lite avskilt och ändå nära centrum.

Den sparsamma trafiken gör området lugnt och tryggt. Inom bostadsområdet finns förskola och byskola årskurs F­3. Här finns även livsmedelsbutik och restaurang på bara några minuters gångavstånd. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna, garage finns att hyra.

Skaftgången, Skedgången, Skälgången
Byggnaderna består av en­ och tvåplans radhus där samtliga lägenheter har trädgård. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/torktumlare.
Byggår: 1978 Antal: 24 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Damastgången, Drällgången, Ripsgången, Gåsögongången, Ryagången
Byggnaderna består av tvåvåningshus utan hiss samt en­ och tvåplans radhus. Två­ våningshusen har uteplats eller balkong, gemensam tvätt­ stuga i intilliggande byggnad. Radhusen har trädgård och är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/torktumlare.
Byggår: 1981 Antal: 126 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Customer service