Så jobbar HFAB för att minska smittspridningen av covid-19

Vi har infört tillfälliga öppettider för besök på Kundcenter och stängt våra husvärdskontor tillfälligt. Vi tar emot alla felanmälningar som vanligt, med skillnaden att vi numera har 30 dagar i stället för fem på oss att åtgärda dem. Mer information om vårt arbete med att minska smittspridningen. Ta hand om dig!

 

Individuell mätning för vatten och el saknas på vissa hyresfakturor

Vi har för tillfället störningar i vårt fastighetssystem, vilket har orsakat problem med att få med den så kallade IMD-avläsningen (individuell mätdata och debitering för vatten och/eller el) på februari månads hyresavisering. Mer information. 

Frennarp. Sommarbild av ett rött enplansradhus med blå ytterdörr och prunkande rabatter.

Frennarp

Frennarp ligger ett par kilometer nordost om Halmstad centrum. Området är grönt och lummigt och i närheten ringlar sig Nissan fram i natursköna omgivningar med många strövområden och promenadvägar. Den låga bebyggelsen på Frennarp gör att framförallt barnfamiljer hittar sitt boende här men också många äldre som vill bo lite avskilt och ändå nära centrum.

Den sparsamma trafiken gör området lugnt och tryggt. Inom bostadsområdet finns förskola och byskola årskurs F­3. Här finns även livsmedelsbutik och restaurang på bara några minuters gångavstånd. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna, garage finns att hyra.

Skaftgången, Skedgången, Skälgången
Byggnaderna består av en­ och tvåplans radhus där samtliga lägenheter har trädgård. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/torktumlare.
Byggår: 1978 Antal: 24 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Damastgången, Drällgången, Ripsgången, Gåsögongången, Ryagången
Byggnaderna består av tvåvåningshus utan hiss samt en­ och tvåplans radhus. Två­ våningshusen har uteplats eller balkong, gemensam tvätt­ stuga i intilliggande byggnad. Radhusen har trädgård och är utrustade med tvättmaskin och torkskåp/torktumlare.
Byggår: 1981 Antal: 126 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 4 rok

Customer service