) Centrum. Sommarbild av två sjuvåningshus i rött tegel och med ljusgula balkonger.

Centrum

Fastigheterna i centrum är från skilda tidsepoker och därmed är utbudet av lägenheter varierat. Här kan du hitta både nya med moderniteter och äldre sådana med den charm de bär. Detta är ett perfekt val för dig som vill bo nära butiker, restauranger och nöjesliv. HFAB:s centrala fastigheter hittar du på båda sidor av Nissan. Vid Norre Port finns lägenheter i olika storlekar i hus från både sekelskifte och femtiotal. Dessa mycket centrala boenden erbjuder närhet till strövområden på Galgberget och Norre katts park.

Nära stadsbiblioteket och Halmstads teater ligger Kungsgatan och Fredsgatan, typiska innerstadskvarter med butiker i bottenplan. För dig som vill bo i klassiska paradvåningar från sekelskiftet är Kaptensgatan, Kungs­gatan och Bredgatan utmärkta alternativ.

Norra vägen, Badhusgatan
Byggnaden består av fyravåningshus med hiss. Flertalet lägenheter har balkong. Avgiftsbelagda p­platser finns i anslutning till fastigheten. Garage finns att hyra. Byggår: 1929 Antal: 16 lägenheter Lägenhetsstorlek: 2 rok – 5 rok

Kungsgatan, Fredsgatan
Byggnaderna från 1950-talet består av femvåningshus, vissa hus har hiss. Flertalet lägenheter har balkong och uppgraderad standard. Kv Juristen har en gemensam innergård med lekyta, som kan bidra till grannsamverkan. Här hittar du ett lugnt och trivsamt boende i centrala Halmstad. Avgiftsbelagda p-­platser finns i anslutning till fastigheten. Garage finns att hyra.
Byggår: 1955 Antal: 48 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rks – 4 rok

Landfästet
Byggnaderna består av tvåvåningshus utan hiss samt tre­ och sjuvåningshus med hiss. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Betalningsfria parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna, garage finns att hyra.
Byggår: 1987 Antal: 205 lägenheter Lägenhetsstorlek: 1 rkv – 6 rok

Customer service