Intresseanmälan för Torghusen är öppen

Nu har intresseanmälan till lägenheterna i Fyllinge öppnat. Via lägenhetsväljaren kan du klicka dig runt i de två aktuella husen, där du finner 70 hyresbostäder. 16 av lägenheterna är reserverade för unga vuxna upp till 25 år. Din intresseanmälan lämnar du därefter i Bosök.

Logga in på Mina Sidor innan du lägger din intresseanmälan.

Intresseanmälan stänger den 17 maj 23.59. Välkommen in!

Till lägenhetsväljaren

Senaste nytt

2020-03-13

Vårt arbete kring Covid-19

Vi behöver alla göra vad vi kan för att minska smittspridningen av Covid-19 i samhället. Vi åtgärdar därför endast akuta felanmälningar inne i lägenheterna tillsvidare. Våra husvärdskontor håller stängt och vårt kundcenter har begränsade öppettider. Vill du besöka vårt kundcenter har vi en begränsning på max fem besökare samtidigt. Du kan som vanligt nå oss via telefon, mejl och chatt. Tack för att du tillsammans med oss bidrar till att minska smittspridningen!

 

Läs mer om hur vi arbetar med Covid-19

2021-04-23

Ansökan om tillfällig hyresrabatt för lokalhyresgäster

Har du en verksamhet som har drabbats hårt ekonomiskt av coronapandemin och är hyresgäst hos oss? Här kan du ansöka om rabatt på hyran för första kvartalet 2021.

 

Läs mer och ansök om hyresrabatt

2021-04-28

Com Hem har blivit Tele2

Com Hem och Tele2 har gått samman vilket innebär att dom nu presenterar sig som Tele2. Sammanslagningen kommer inte innebära några förändringar för dig som hyresgäst hos HFAB. Samtliga kontaktnummer och utbud kommer att vara detsamma.

Mer hos HFAB

Hyr en lokal

Hyr en lokal

Du som letar efter en lokal att bedriva verksamhet i kan kontakta HFAB för att få information om vårt erbjudande.

Är du orolig för att din granne far illa?

Är du orolig för att din granne far illa?

Det finns några saker du kan göra om du tror att någon har råkat illa ut.

Starta din karriär på HFAB!

Starta din karriär på HFAB!

Vi utvecklas tillsammans och varje person är viktig! Vi vill se till att du som medarbetare mår bra och är bekväm i din arbetsroll så att både du och HFAB ska kunna växa - tillsammans.