Störningar i kabeltv-sändningen

Under onsdagen den 7 juni har flera av våra hyresgäster haft störningar i kabeltv-sändningen. Vi har kontaktat Tele2 för felsökning och nu ska sändningen fungera igen. Har du fortfarande problem med din tv-sändning? Då kontaktar du Tele2 direkt för att göra en felanmälan.

Tack för ditt tålamod!

Bli först att bo i våra nybyggda lägenheter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för nyproduktion och håll dig uppdaterad om våra senaste nyproduktioner. Vem vet, kanske blir du en av de första som bor i en av dem?

Anmäl dig nu

Nyheter

2022-12-22

HFAB höjer hyran med 3,3 procent

HFAB och Hyresgästföreningen har kommit överens om en hyresökning på 3,3 procent kombinerat med en förändring av underhållsfonden. Den nya hyran gäller från och med den 1 januari 2023.

 

Räkneexempel: Om din månadshyra är 4 000 kronor innebär en hyreshöjning på 3,3 procent att hyran höjs med 132 kronor per månad. Om din månadshyra är 8 000 kronor höjs hyran med 264 kronor per månad.

 

Det sker ingen justering av hyran för garage, carports och parkeringsplatser.

2022-05-02

Rökfria bostäder

Från och med den 2 maj 2022 får alla som hyr en studentlägenhet eller en nyproducerad lägenhet av HFAB skriva under ett hyresavtal med ett tillägg om rökfritt boende.

 

Rökfria fastigheter är en del i vårt arbete för en bättre boende- och utemiljö. Läs mer på hfab.se/rokfritt

2022-03-01

Frågor om skyddsrum

Just nu får vi frågor om skyddsrummen i våra fastigheter. Som fastighetsägare ansvarar HFAB för att öppna och ställa i ordning skyddsrummen under höjd beredskap. Idag har vi inte höjd beredskap i Sverige.

 

Våra skyddsrum finns till för alla. Vid eventuell fara under höjd beredskap ska du alltid ta dig till det skyddsrum eller skyddande utrymme som är närmast. Ditt närmsta skyddsrum hittar du på MSB:s skyddsrumskarta (arcgis.com).

 

Läs mer om skyddsrum.

Mer hos HFAB

Hyr en lokal

Hyr en lokal

Du som letar efter en lokal att bedriva verksamhet i kan kontakta HFAB för att få information om vårt erbjudande.

Är du orolig för att din granne far illa?

Är du orolig för att din granne far illa?

Det finns några saker du kan göra om du tror att någon har råkat illa ut.

Starta din karriär på HFAB!

Starta din karriär på HFAB!

Vi utvecklas tillsammans och varje person är viktig! Vi vill se till att du som medarbetare mår bra och är bekväm i din arbetsroll så att både du och HFAB ska kunna växa - tillsammans.

Customer service