Nöjd kund-enkät 2017

Under våren 2017 tillfrågas cirka 4700 hyresgäster om hur nöjda de är med sitt boende och hur nöjda de är med HFAB som hyresvärd. Undersökningen är en del i HFAB:s arbete med att förbättre sin verksamhet för att kunna utvecklas och erbjuda ännu bättre boende.

Lediga jobb på HFAB

Nu kan du läsa om lediga tjänster och lämna din ansökan här på hfab.se!

Information om husvärdskontor

Med start i april sker förändringar gällande HFAB:s husvärdskontor. Läs mer för att ta del av nyheter för ditt närmaste kontor.

Årsredovisning 2016

Nu kan du ta del av HFAB:s årsreovisning för 2016.

Välkomstjobb för nyanlända hyresgäster

Projektet ”Välkomstjobb” riktar sig till dig som är nyanländ till Sverige, har lägenhetsavtal med HFAB och deltar i Arbetsförmedlingens etablering.

14 mars 2017

Om 150 sommarjobb

Även i år kommer 150 sommarjobbare mellan 16 och 19 år att arbeta i HFAB:s bostadsområden.

27 februari 2017

Nu fasar vi ut HFAB-korten till ID06 och ServiceID

Under många år har HFAB tillverkat egna ID-kort som våra entreprenörer har använt för att kunna identifiera sig när de jobbar hemma hos våra hyresgäster. Under 2017 fasas HFAB-korten ut succesivt och våra entreprenörer kommer att använda sina egna ID06 id-kort eller ServiceID-kort istället. 

Ställ din fråga till våra experter

I år lanserar vi ett nytt inslag i hyresgästtidningen, nämligen "Fråga experterna"! Inom HFAB har vi många kunniga medarbetare som har koll på allt från boende och allmännyttan till hur man bäst fixar uteplatsen eller får bättre kontakt med sina grannar. 

Har du en fråga till våra experter - välkommen att ställa den här!

Temperatur upplevs olika

HFAB får många frågor gällande temperaturen i ­lägenheterna. HFAB:s riktlinjer avseende lufttemperatur inomhus anvisar 21 grader som målsättning.

– Vi människor upplever temperatur olika, några trivs i 18 grader ­medan andra vill ha 24. Vi har lagt oss på cirka 21 grader, då de flesta är nöjda, säger Mattias Prytz, driftingenjör på HFAB.

Vill du stå kvar i bostadskön?

Från och med januari 2016 måste alla som står i HFAB:s bostadskö uppdatera sin köplats en gång per år, vilket sker genom en bekräftelse eller uppdatering av registrerade kontaktuppgifter. Om du inte genomför detta senast 1 januari 2017 förlorar du dina köpoäng och din plats i bostadskön.