Nu snöar det för fullt i Halmstad. Vi skottar, plogar och halkbekämpar så fort vi kan. Tack för ditt tålamod och din förståelse!

Här hittar du mer information om hur vi jobbar med snöröjning. 

Laddplats för elbil

En vit bil som laddas med el från en laddplats.
HFAB vill minska klimatpåverkan och göra det enklare för dig som hyresgäst att skapa en mer hållbar vardag. Därför installerar vi fler laddplatser för elbilar.

HFAB har idag laddplatser för uthyrning i Getinge och Centrum samt på Rotorp och Söder. Det finns även laddplatser på Lundgrens Trädgårdar som hyresgästerna i området kan hyra. Elbilsladdningen på Lundgrens Trädgårdar är ett samarbete mellan HEM och Eways. Här läser du mer om hur du söker parkeringstillstånd och laddplats för elbil på Lundgrens trädgårdar.

HFAB installerar nya laddplatser för elbilar på Klackerup och vid våra nyproduktioner i Fyllinge, Harplinge och Ranagård.

Så anmäler du intresse för en laddplats

Är du intresserad av att köra fossilfritt och kunna ladda din elbil hemma? HFAB planerar att installera laddare för elbilar på fler platser.

Till intresseanmälan för laddplats

Genom att vi får in intresseanmälningar från våra hyresgäster kan vi prioritera var vi ska installera laddplatser. Vi vill självklart placera dem där det finns en efterfrågan. Det finns även många andra saker som avgör om en plats är lämplig, som till exempel elnätets kapacitet, ekonomi och säkerhetsmässiga aspekter. Därför kan vi inte alltid installera laddare för elbilar, trots att det kanske finns intresse i ett område.

Vi försöker återkoppla till dig så snart vi kan, men i vissa fall kan det dröja. Utifrån de intresseanmälningar som kommer in undersöker vi de tekniska och säkerhetsmässiga förutsättningarna för att installera laddare i området.

Frågor och svar om laddplatser för elbilar

Customer service