Så jobbar HFAB för att minska smittspridningen av covid-19

Vi har infört tillfälliga öppettider för besök på Kundcenter och stängt våra husvärdskontor tillfälligt. Vi tar emot alla felanmälningar som vanligt, med skillnaden att vi numera har 30 dagar i stället för fem på oss att åtgärda dem. Mer information om vårt arbete med att minska smittspridningen. Ta hand om dig!

 

Individuell mätning för vatten och el saknas på vissa hyresfakturor

Vi har för tillfället störningar i vårt fastighetssystem, vilket har orsakat problem med att få med den så kallade IMD-avläsningen (individuell mätdata och debitering för vatten och/eller el) på februari månads hyresavisering. Mer information. 

Lynghusen Harplinge

Lynghusen i Harplinge är ett av våra senaste nyproduktionsprojekt som stod färdigt för inflytt i december 2021. 44 lägenheter är fördelade på fyra huskroppar i en vacker fastighet inspirerad av landshövdingehus. Tegel klär bottenvåningen, medan de övre våningarna är uppförda i trä. På taken har vi placerat solceller.

Lägenheterna är två till tre rum och kök mellan 53,5-90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och ett stort vindsförråd. Lynghusen ligger på Harplinge stationsväg 21 och 23. Här finns havet på cykelavstånd och många älskar det naturnära läget och hur smidigt det livet är med bara 15 kilometer till Halmstad centralort. I Harplinge finns grönområden och närhet till mataffär, bageri, bibliotek och skola och ett aktivt föreningsliv.

Under ”Läs mer” hittar du ytterligare information. 

Lynghusens hyresgäster har redan flyttat in men ställ dig i bostadskön för möjligheten till ditt egna framtida hem.

 

Dela med en vän: