Gullhönan kvarteret på Klackerup

Vill du ha ett modernt boende och ställer krav på hållbarhet så är troligen våra nya lägenheter i kvarteret Gullhönan något för dig. Läget är riktigt bra för dig som uppskattar närhet till stadskärnan, högskolan, resecentrum och idrottsanläggningar.

Små lägenheter för stora drömmar

Vi bygger två flerbostadshus med plats för 73 mindre lägenheter i form av 44 ettor, 27 tvåor samt två treor. Lägenheter som till exempel kan passa dig som vill flytta hemifrån, bli sambo eller påbörja en ny start i livet.

Arbetet med de nya bostäderna är i gång och vi räknar med att de första hyresgästerna flyttar in i november 2023. Flerbostadshusen bygger vi med så kallad grön betong och återvunnen armering. På taken installerar vi solceller.

Välj mellan balkong eller uteplats

Lägenheterna får en balkong eller en uteplats som är vänd mot innergården. Vi bygger lägenhetsförråd på vindarna och tvättstugor hittar du på bottenvåningarna. Cykelförråd bygger vi på markplan i separata byggnader.

Var en del av Halmstads nutidshistoria

På 1950-talet byggde vi för det nya livet. Det moderna Halmstad växte fram genom kvarter som Gullhönan. Nu står Gullhönan återigen för framtiden.

Står du inte i bostadskön?

Alla som står i HFAB:s bostadskö har möjlighet att söka en lägenhet när intresseanmälan öppnar. Förbered dig redan nu och ställ dig i bostadskön.

Customer service