Trädgårdslunden Ranagård

Strax utanför Halmstad växer den nya stadsdelen Ranagård fram. Här bygger HFAB bostadsområdet Trädgårdslunden, som består av 70 hyresrätter. Bostäderna är fördelade på 58 lägenheter i tre flerfamiljshus och tolv radhus, med beräknad inflyttning februari 2023.

Intresseanmälan för Ranagård stängde 5 september 2022. Eventuella återbud presenteras via hitta lediga lägenheter.

Trädgårdslunden

Trädgårdslunden är bostadsområdet som välkomnar dig med en grönskande innergård och det bekymmersfria boendet som nyproduktion har att erbjuda.

Trädgårdslundens innergård har en grönyta med äppelträd, pergola och lekyta för barnen. Det finns även stora cykelförråd för att underlätta en aktiv vardag. Ranagård har flera bra cykelvägar som leder dig runt i Halmstad. Busshållplatsen är placerad på gatan intill Trädgårdslunden, bara några steg från ytterdörren.

Åtta av tolv radhus har en egen parkeringsplats med laddstolpe. Det kommer även att finnas 37 parkeringsplatser för uthyrning på området, där elva platser är avsedda för elbilar. Fyra parkeringsplatser är handikappanpassade. Av dessa har en parkeringsplats laddstolpe.

Exempelbild på en balkongvy från en av lägenheterna.Bilderna är exempelbilder med reservation för avvikelser och ändringar

Närområdet

Stadsdelen Ranagård kommer att erbjuda ett varierat bostadsutbud med flera hundra nya bostäder, äldreboende, förskola och skola. Området skapar därmed möjlighet för gemenskap över flera generationer.

Från Ranagård har du tre kilometer till handelsområdet Flygstaden. Där finns ett 50-tal butiker som erbjuder allt du behöver när det kommer till mat, inredning, restauranger och träningsanläggningar. Lika nära till shopping har du till naturen och havet. På bara några minuter cyklar du till Tylösands golfklubb och Halmstads vita stränder.

I området runt Ranagård finns både villakvarter och åkermark. Ta en promenad bland husen eller vandra längs med rapsfälten. Här finns något för alla.

Välkommen att läsa vidare om ditt framtida hem.

Står du inte i bostadskön?

Intresseanmälan för Trädgårdslunden på Ranagård är stängd men du kan alltid ställa dig i bostadskön för att söka framtida lediga lägenheter.

Customer service