Så hyr du

Efter sommaren kan du anmäla ditt intresse för lägenheterna i Ranagård. Så snart vi fått besked om ansökt investeringskrav kommer vi att uppdatera den här sidan med mer information om hur uthyrningen kommer att gå till.

Just nu inväntar vi besked gällande en ansökan om investeringsstöd. Beslutet, om vi kommer att få godkänt investeringsstöd eller inte, kommer att ligga till grund för hyressättningen. Därför kan vi inte gå ut med hyror än. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för nyproduktion för att inte missa uppdaterad information om Trädgårdslunden.

Uthyrningen kommer att ske via en lägenhetsväljare som släpps efter sommaren. I lägenhetsväljaren får du en överblick över de nya bostäderna och kan hitta den lägenhet eller det radhus som passar dig bäst. Du klickar dig vidare till intresseanmälan från lägenhetsväljaren. Från det att intresseanmälan har öppnat kan du lämna intresse på maximalt fem lägenheter eller radhus samtidigt.

Vid tecknande av lägenhetsavtal

När du tecknar ett lägenhetsavtal med HFAB försvinner alla dina insamlade köpoäng automatiskt. Detta gäller även för en eventuell medsökande, när avtal tecknas med två avtalspartners.

Har du frågor?

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter. Vi har öppet alla vardagar klockan 8.00–17.00. Ring 035–13 83 00 eller mejla info@hfab.se.

Customer service