TV & Internet

Nedan visas de TV & internetanslutningar som finns i fastigheten där du bor.

2021-10-26

Tele2 har förändrat grundutbudet för TV

Detta kommer att gälla från och med 31 Oktober. Förändringarna innebär att TV6 inte längre kommer att ingå i grundutbudet som en fri kanal, utan ersätts nu med TV10. Under våren har Tele2 även lagt till TV12.

 

 Kanalsökning för dig med markantenn

Från 28 oktober kommer du som tittar på TV i det marksända nätet via centralantenn att behöva göra en ny kanalsökning. Detta beror på att kanaler i nätet läggs om av vår leverantör. Du som har annan TV-uppkoppling berörs inte av denna justering.

  Kabel-TV via Tele2

Kabel-TV anslutning

Din lägenhet har kabel-TV anslutning via Tele2. Du har för närvarande tillgång till följande digitala kanaler SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, Kanal 11, ATG Live. Utbudet kan variera. Vid frågor gällande TV eller önskemål om att köpa till större kanalpaket, kontakta Tele2, 90222.

Digital TV-mottagare

Om du har en godkänd digital tv-mottagare av Tele2 (digitalbox eller tv-modul) får du även tillgång till ett digitalt startutbud. Då behöver du alltså varken abonnemang eller programkort för att se följande kanaler med högre bildkvalitet: SVT1, SVT2, SVT24, Kunskapskanalen, TV4, TV10, TV12, Axess TV och Fox.

Vid frågor gällande TV eller önskemål om att köpa till större kanalpaket, kontakta Tele2, 90222.

  Halmstads stadsnät

Fastigheten som du bor i är ansluten till stadsnätet. Det enda du behöver göra för att komma igång är att ansluta din dator mot nätverksuttaget i lägenheten. När du anslutit din dator kommer du att hamna på Halmstads stadsnäts portalsida. Där kan du läsa mer om de olika leverantörerna och tjänsterna som de levererar. För att beställa en tjänst fyller du i beställningsformuläret på portalen, vill du hellre beställa tjänster via telefon kontaktar du den tjänsteleverantör du vill ha.

För att kunna beställa en tjänst via telefon måste du ha tillgång till ditt lägenhetsnummer, vilket du hittar på ditt lägenhetsavtal som finns under Mina sidor.

Customer service