Störningar i kabeltv-sändningen

Under onsdagen den 7 juni har flera av våra hyresgäster haft störningar i kabeltv-sändningen. Vi har kontaktat Tele2 för felsökning och nu ska sändningen fungera igen. Har du fortfarande problem med din tv-sändning? Då kontaktar du Tele2 direkt för att göra en felanmälan.

Tack för ditt tålamod!

Lynghusen i Harplinge är Sveriges finaste nyproduktion

HFAB har byggt Sveriges finaste nyproduktion 2022. Detta enligt en öppen Facebook-omröstning gjord av folkrörelsen Arkitekturupproret. Lynghusen i Harplinge vann stort över 19 andra nominerade bidrag.

Lynghusen i Harplinge

Sveriges finaste nyproduktion ligger i Harplinge. Det tycker en klar majoritet av alla som deltog i folkrörelsen Arkitekturupprorets öppna Facebook-omröstning om det så kallade ”finpriset”. Lynghusen i Harplinge med bottenvåningar i tegel, ovanvåningar i trä och fasader med snickarglädje fick sammanlagt 4 033 röster. På plats nummer två, med 3 236 röster, kom en busskur i engelsk stil utanför Stockholm.

– Det här är verkligen jätteroligt! Jag vet att våra medarbetare är mycket stolta över Lynghusen. Nu får hela Sverige se hur vackra de är, säger Christian Kylin, vd på HFAB.

HFAB:s styrelseordförande Jimmie Tschander (C) är lika glad över utmärkelsen:

– Just Lynghusen i Harplinge betyder väldigt mycket för mig. Jag var drivande inför beslutet att bygga nytt och så klimatanpassat som möjligt i en av våra förorter och nu kan vi se resultatet. Det är vackra byggnader med väldigt eftertraktade lägenheter som hyrdes ut på en gång, säger han.

Lynghusen i Harplinge stod färdiga i december 2021. Byggfirma var NCC, arkitekt Okidoki! Arkitekter. Projektledare på HFAB var Mats Nilsson.

Läs mer om ”Sveriges finaste nyproduktion” på Arkitekturupprorets webb.

 

Customer service